knkm trendyol ve speedtest de denermisin bende de girmiyorbu ekranda kalıyor ve giriş yapamıyorum. Sizde de sorun var mı?
Alıntıyı görüntüle
Turknet mi?
bende kaspersky trendyol ve speedteste girmiyor bi bunlara bakarmısın minecraft'a da girmiyoraynı sorun bende de var şu an da o yüzden sordum. Bazı sitelere de girmiyor. Bu siteye giriyor ama
Daha az önce valorantan çıktım Türk net vR bende deknkm trendyol ve speedtest de denermisin bende de girmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende kaspersky trendyol ve speedteste girmiyor bi bunlara bakarmısın minecraft'a da girmiyor
aynen öyle bro. Demekki genel sorun var.Aynı problemi bende yaşıyorum güncel olarak. Harici olacak discord ta çalışmıyor
Hatta şuan bf v oynuyorumknkm trendyol ve speedtest de denermisin bende de girmiyor
bende kaspersky trendyol ve speedteste girmiyor bi bunlara bakarmısın minecraft'a da girmiyor
bende de var peki dediklerimi deneyebilirmisinDaha az önce valorantan çıktım Türk net vR bende de
Dc yok knk trendyol a da giriyor a önce arkadaşın birine işlemci için yardımcı olurken girdimbende de var peki dediklerimi deneyebilirmisin
trendyola giriyor, lazyload yapısı var galiba ana hatlar yükleniyor biraz geç olsa da geldi tamamen. Namecheap.com hiç açmıyor sen de ona bakar mısın? Galiba türknet bölgesel bir sorun var.knkm trendyol ve speedtest de denermisin bende de girmiyor
anladım teşekkür ederimDc yok knk trendyol a da giriyor a önce arkadaşın birine işlemci için yardımcı olurken girdim