DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden temiz şekilde kurmayı dener misiniz?Valorantta bu sorunu alıyorum bilgisayar bazen kendini yeniden başlatıyor bazi uygulamalar açtığımda crash veriyor hp victus laptop ekran kartı sürücüsünü yeni guncelledim lutfen biri yardim etsin
rtx 3050 ti notebookekran kartın ne
Çözünürlük 4k çıkmıştır bazen ayar oynuyorrtx 3050 ti notebook
hocam oyunun içine giremiyorum direkt atıyor+ baska uygulamalarda AutoCAD vs. biraz bekliyor siyah ekran verip hata veriyorÇözünürlük 4k çıkmıştır bazen ayar oynuyor
1920x1080 çek
Temiz kurulum yapabilirsen muhtemelen çözülürhocam oyunun içine giremiyorum direkt atıyor+ baska uygulamalarda AutoCAD vs. biraz bekliyor siyah ekran verip hata veriyor
bu sorun yoktu formattan sonra oldu driverdan dolayı mıdırTemiz kurulum yapabilirsen muhtemelen çözülür
Yüzde 90 yazılımbu sorun yoktu formattan sonra oldu driverdan dolayı mıdır
arkadaşın dediği gibi ddu ile yapilacaktir dimi hocam ckk soru sordum kusura bakmayın amaYüzde 90 yazılım
Ddu yerinearkadaşın dediği gibi ddu ile yapilacaktir dimi hocam ckk soru sordum kusura bakmayın ama
hocam birde benim amd ekran kartimda. var islemciden dolayı laptoplark bilirsiniz onu ne yapayımDdu yerine
![]()
Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download
Free fully functional download of Revo Uninstaller Pro, Pro Portable and Revo Uninstaller Freeware. Quick and fast download here.www.revouninstaller.com
Bunu kur tüm kalıntıları bile siler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaldırdıktan sonra restart atmadan önce scaan ile tara sol alttan bulunan tüm dosyaları selecect all ile seç ve sil sonra restart at ve baştan kur driverini
sadece Nvidia surucusunu kaldirdim ve acmayi denedim oldu simdi nvdia surucusu yuklemek icin eski surumu mu yukliyimDdu yerine
![]()
Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download
Free fully functional download of Revo Uninstaller Pro, Pro Portable and Revo Uninstaller Freeware. Quick and fast download here.www.revouninstaller.com
Bunu kur tüm kalıntıları bile siler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaldırdıktan sonra restart atmadan önce scaan ile tara sol alttan bulunan tüm dosyaları selecect all ile seç ve sil sonra restart at ve baştan kur driverini