Valorantda Yaşadığım Sorun

lusyt

80+
Reaksiyon skoru
61
Valorantta bu sorunu alıyorum bilgisayar bazen kendini yeniden başlatıyor bazi uygulamalar açtığımda crash veriyor hp victus laptop ekran kartı sürücüsünü yeni guncelledim lutfen biri yardim etsin

Ekler

• IMG_20251018_021559.webp
    IMG_20251018_021559.webp
    1.1 MB · Hit: 46
Valorantta bu sorunu alıyorum bilgisayar bazen kendini yeniden başlatıyor bazi uygulamalar açtığımda crash veriyor hp victus laptop ekran kartı sürücüsünü yeni guncelledim lutfen biri yardim etsin
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden temiz şekilde kurmayı dener misiniz?

arkadaşın dediği gibi ddu ile yapilacaktir dimi hocam ckk soru sordum kusura bakmayın ama
Ddu yerine

Bunu kur tüm kalıntıları bile siler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaldırdıktan sonra restart atmadan önce scaan ile tara sol alttan bulunan tüm dosyaları selecect all ile seç ve sil sonra restart at ve baştan kur driverini

Ekler

• 1000167451.webp
    1000167451.webp
    76.3 KB · Hit: 6
  • 1000167452.webp
    1000167452.webp
    39.3 KB · Hit: 7
Ddu yerine

Kaldırdıktan sonra restart atmadan önce scaan ile tara sol alttan bulunan tüm dosyaları selecect all ile seç ve sil sonra restart at ve baştan kur driverini
hocam birde benim amd ekran kartimda. var islemciden dolayı laptoplark bilirsiniz onu ne yapayım

Ddu yerine

sadece Nvidia surucusunu kaldirdim ve acmayi denedim oldu simdi nvdia surucusu yuklemek icin eski surumu mu yukliyim

Ekler

• IMG_20251018_100415.webp
    IMG_20251018_100415.webp
    685.9 KB · Hit: 8
Son düzenleme:
Valla onu bir tık araştır reddidetten ekran kartı modeline göre stabil sürücü versiyonunu bul nvdia bu aralar saçmalıyor

Geri