Neler Yeni

valorantdan tehdit aldım

Eluu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Rog strix 2080
toxic kitle..

Salla kanka bir şey yapamaz, az mantık kullan. Oyunda küfür etmeye cesareti yetenin gerçekte icraatı ne ola ki?
ya hocam şöyle videolar felan var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hesabiniz gidecek diyenlerin 99%'u karsisindakini ***** yerine koyan veya koymaya calisan velet beyinlilerdir, tecrube ile sabit. İcini ferah tut, klip falan varsa Riot'a ticket at bakalim kimin hesabi gidiyormus :D
hocam baya küfür edince hesabını banlatıcam senin hesabın gitti birdaha yok veda et dedim büyük ihtimalle ondan böyle şeyler dedi anlamadım arada muteliyordum zaten

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Merhaba arkadaşımla düzgünce oynuyorduk karakterimizi aldık oyuna girdik ilk el geçti oyunu kazanıyoruz bana ve arkadaşıma sövmeye başladı ben beni kaldır dedim Sage karakteriyle bir anda sövmeye başladı biz arkadaşımla ağzımızdan küfür çıkartmadık laf etmedik büyüğümüzdü sonra bir anda sizin ananızı... Dedi oyun sonu sizin bacınızı... Dedi hesabınız gidecek dedi falan biz de korkmaya başladık bir şey olur mu daha önce yaşayan var mı?
Küfür etmediyseniz korkacak bir şey yok.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,008
İsim
Buğra
olm ne bu 10 yasında cocuklar mı takılıyor artık burda mutele geç evladım :D

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Susturma özelliği neden var sence?

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget

FakeLords

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Civan Çiftçi
Merhaba arkadaşımla düzgünce oynuyorduk karakterimizi aldık oyuna girdik ilk el geçti oyunu kazanıyoruz bana ve arkadaşıma sövmeye başladı ben beni kaldır dedim Sage karakteriyle bir anda sövmeye başladı biz arkadaşımla ağzımızdan küfür çıkartmadık laf etmedik büyüğümüzdü sonra bir anda sizin ananızı... Dedi oyun sonu sizin bacınızı... Dedi hesabınız gidecek dedi falan biz de korkmaya başladık bir şey olur mu daha önce yaşayan var mı?
valorant alarm bota bildir bence

Joker_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Ahmet Özsu
Kanka oyun o kadar toxic hale gelmeye başladı ki her el sövüşüyoruz hiç bir şey olduğu da yok takma kafana.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
yoo etsede sorun yok? Toxic insana toxic davranmak gerek
Valorant kimin toxiclik yaptığına bakmaz. Kim küfür ettiyse atar banı ki bence de haklılar. Bir insan toxiclik yaparsa mutele geç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,595
Üyeler
166,036
Son üye
orduozgur
Top Bottom