valorantdan tehdit aldım

toxic kitle..

Salla kanka bir şey yapamaz, az mantık kullan. Oyunda küfür etmeye cesareti yetenin gerçekte icraatı ne ola ki?
ya hocam şöyle videolar felan var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hesabiniz gidecek diyenlerin 99%'u karsisindakini ***** yerine koyan veya koymaya calisan velet beyinlilerdir, tecrube ile sabit. İcini ferah tut, klip falan varsa Riot'a ticket at bakalim kimin hesabi gidiyormus :D
hocam baya küfür edince hesabını banlatıcam senin hesabın gitti birdaha yok veda et dedim büyük ihtimalle ondan böyle şeyler dedi anlamadım arada muteliyordum zaten

Merhaba arkadaşımla düzgünce oynuyorduk karakterimizi aldık oyuna girdik ilk el geçti oyunu kazanıyoruz bana ve arkadaşıma sövmeye başladı ben beni kaldır dedim Sage karakteriyle bir anda sövmeye başladı biz arkadaşımla ağzımızdan küfür çıkartmadık laf etmedik büyüğümüzdü sonra bir anda sizin ananızı... Dedi oyun sonu sizin bacınızı... Dedi hesabınız gidecek dedi falan biz de korkmaya başladık bir şey olur mu daha önce yaşayan var mı?
Küfür etmediyseniz korkacak bir şey yok.

olm ne bu 10 yasında cocuklar mı takılıyor artık burda mutele geç evladım :D

Susturma özelliği neden var sence?

Merhaba arkadaşımla düzgünce oynuyorduk karakterimizi aldık oyuna girdik ilk el geçti oyunu kazanıyoruz bana ve arkadaşıma sövmeye başladı ben beni kaldır dedim Sage karakteriyle bir anda sövmeye başladı biz arkadaşımla ağzımızdan küfür çıkartmadık laf etmedik büyüğümüzdü sonra bir anda sizin ananızı... Dedi oyun sonu sizin bacınızı... Dedi hesabınız gidecek dedi falan biz de korkmaya başladık bir şey olur mu daha önce yaşayan var mı?
valorant alarm bota bildir bence

Kanka oyun o kadar toxic hale gelmeye başladı ki her el sövüşüyoruz hiç bir şey olduğu da yok takma kafana.

Geri