knk her el kazanıp 1 kill alıyosan biraz zorKaç eldir alıyorum hem de kendimden yüksek elolarla. Yükseleceğim maçı nasıl anlarım?Alıntıyı görüntüle
tamam taşıyorum genelde. Ve rakiplerim platin...Rank atlamak için kendinden yüksek ranklı kişilerle girmen lazım immortal gibi ranklarda değilsen win alıp almaman o kadar önemli değil oyun içi performansın daha önemli
1 kill olmasada dengeliyim. Ve maçtan maça kill değişir bazen aldığın 1 kill raunt kazandırır bazen 30 alırsın bir halt olmaz.knk her el kazanıp 1 kill alıyosan biraz zor
knk yani o anlamda değil takımı taşıyo musun yoksa az kill alıyosun ama diğer takım arkadaşların daha çok u kill alıyo o anlamda söyledimtamam taşıyorum genelde. Ve rakiplerim platin...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 kill olmasada dengeliyim. Ve maçtan maça kill değişir bazen aldığın 1 kill raunt kazandırır bazen 30 alırsın bir halt olmaz.
Bakalımknk yani o anlamda değil takımı taşıyo musun yoksa az kill alıyosun ama diğer takım arkadaşların daha çok u kill alıyo o anlamda söyledim
knk bilmiyorum o zman riot gıcıklığına yükseltmiyo seni
Takım arkadaşların senden yüksek olması lazım spike kurma çözme gibi şeylerde çok önemli ve olabildiğinde fark atman lazım 14 12 bitince mesela daha az ihtimal 13 0 alırsan çok daha yüksek olur
ben bi kere 2 el atmıştım aralarında nüyük farklar vardı direk rankımı atlattı meselaTakım arkadaşların senden yüksek olması lazım spike kurma çözme gibi şeylerde çok önemli ve olabildiğinde fark atman lazım 14 12 bitince mesela daha az ihtimal 13 0 alırsan çok daha yüksek olur
beni 2 maçta 4 rank atlattıben bi kere 2 el atmıştım aralarında nüyük farklar vardı direk rankımı atlattı mesela
lig başıysa normal...BE
beni 2 maçta 4 rank atlattı