Spora Baslayacagım Nasıl Baslamalıyım?

Yakında spora baslayacagım hem yagları eritirim hem de cıtırdan kas kazanmıs olurum spora giderken ne almam gerekir falan hareketleri nasıl yapmalıyım bir tavsiye alabilirsem güzel olur simdiden tesekkürler
kitle endeksini ölç, nerede eksiklik görüyorsan (kilo, kas vs.) bu bilgileri yapay zekaya verirsen sana uygun bir başlangıç planı yapar. Gıda takviyesi duruma göre değişir, önce spora başla sonrasına bakarsın.

hocam yaş küçük creatine uygun olmaz gibisinden düşündüm ama illaki gerekiyorsa alabilirim
yok kankam hiç bir şey olmaz sağda solda gördüğün her şeye inanma bir şey görüyorsan iyice araştır sor et ondan sonra net kararını ver

Yakında spora baslayacagım hem yagları eritirim hem de cıtırdan kas kazanmıs olurum spora giderken ne almam gerekir falan hareketleri nasıl yapmalıyım bir tavsiye alabilirsem güzel olur simdiden tesekkürler
Youtube'a body recomposition nasıl yapılır yaz öğren hocam.

hocam haftada 3 gün fullbody yap fitness sonrası 300 gram tavukla pirinç pilav göm kreatini protein tozunu kullanımda aşırıya kaçma bol su tüket.

youtube Kadir hoca çok değerli bir hocamızdır ondan yaralanabilirsiniz canlı yayınlarıda iyidir

olm çok kasmana gerek yok. kreatin portein bca bunlar olmasa da olur şeyler. adı üstünde supplement. öğünlerini de baştan aşağı değiştimene gerek yok. yine kahvaltında domates peynir ye. yağ eritme hedefin varsa kalori açığı oluştur hesaplayıp. ben şekeri kesmiştim bilmiyom sen naparsın. kasların yapı taşı protein. antrenmanda hasar alan kasların için proteine ihtiyacın var. tavuk pilava dayan. yumurta ye vs vs. spor çantana küçük havlu temiz ayakkabı büyükçene bi matara ya da su şişesi at. hareket bilmiyom diye tribe girme hoca zaten osuruktan bi program vercek onu yap yalandan 1-2 hafta. sonra kendin araştırıp program bulursun. ben ağırsağlam appten bakıyorum. push pull legs. videolu gösteriyor. bilmediğim aletleri soruyorum insanlara. bölgesel de çalışabilirsin uygulama içinden. çok kompleks düşünme gitcen ağırlık kaldırcan gelcen ağrı çekcen

Agirlik antrenmanina odaklanip beslenmeni duzene sokman yeterli, baslangicta karmaşık programlara girip kendini yorma. Hareketlerin formunu ogrenmek icin internetteki videolardan destek alip ilk aylarda sadece surekliligi saglamaya bak.

kreatin almana suanlik gerek yok kas kutlen artinca alabilirsin. protein tozu da tavuk gogsunden pahaliya geliyor eger cok sık tavuk yiyemem diyorsan alabilirsin ama tavuk seviyom sikinti yok diyorsan toz gereksiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,871
Üyeler
197,312
Son üye
Cemil42
Geri