Neler Yeni

Valorant'ın kanser kitlesi

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
Yüksek eloda yok ben plat 2 yim gayet anlaşıyoruz takımla sıkıntı olmuyor.Düşük elo öyle velet dolu.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Az önce spike a hucüm girdim.
Amacım eğlence ve ilk defa sovayı denemek.
1V5 kalmışım ve bomba patladı patlayacak bana küfrediyor
ben 6 ya 2 oynuyorum
laf eden adam 2 e 4 :(

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
Selamlar.
Bugün @AliSaidÖzger'in isteğiyle yklaşık 3-4 gün önce başladığım Valorant'ın kitlesi hk. konuşmak için açıyorum bu konuyu.

Öncelikle düşük eloda olabilir, yüksek eloda yoktur belki bu tipler ama beni oyundan soğutmaya yetti.

İşin komik yanı yaşları max 12-13 ve ettikleri küfürün haddi hesabı yok, derecesiz giriyorum ranked mod açmak için Reyna alacak var mı diyorum ses yok Reyna kilitliyorum hemen bi çocuk "rEyNa ALdıN dA nE OLdU y****" diye bağırıyor bunun üstüne ailevi değerlerime şahsıma saçma sapan küfürler ediyor ve yaşı en fazla 11 abi 11!

Hadi yaşı isterse 9 olsun iyi oynamasın isterse 5 vursun ama saygı olsun bunlarda zerre saygı yok!

Sonra hesap soranlar var ve yaş yine 11 12.
İhtiyacımdan dolayı 3 el AFK kaldım çocuk bağırıyor "*** Brimstone'u neden AFK'sın lan, reportladık hA!" diye, bende seni alakadar etmez ihtiyacım vardı gittim raporla geç canımı sıkma diyorum, o 3 el AFK kalmamdan sonra bir de bağırıyor kolsuz diye arada 4 kill farkı var ve ben 3 el AFK idim.

Hani böyle kişiler düşük eloda mı var ne anlamadım, bu arada oyunu kötü oynamıyorum yer yer Plat adamdan daha çok vuruyorum ama yeni başladığımdan muhtemelen Gümüş ya da Gold atacak.

Şimdi eğer böyle devam ederse ya 5 kişi dışında girmem ya da CS:GO Faceit kasmaya devam ederim.

Son olarak bir sorum var;
Yüksek elo da böyle mi?

Zamanınızı aldığım için özür dilerim, iyi günler.
bana veled gelmiyor şansıma çok

T.P.G.

80+ Titanium

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Selamlar.
Bugün @AliSaidÖzger'in isteğiyle yklaşık 3-4 gün önce başladığım Valorant'ın kitlesi hk. konuşmak için açıyorum bu konuyu.

Öncelikle düşük eloda olabilir, yüksek eloda yoktur belki bu tipler ama beni oyundan soğutmaya yetti.

İşin komik yanı yaşları max 12-13 ve ettikleri küfürün haddi hesabı yok, derecesiz giriyorum ranked mod açmak için Reyna alacak var mı diyorum ses yok Reyna kilitliyorum hemen bi çocuk "rEyNa ALdıN dA nE OLdU y****" diye bağırıyor bunun üstüne ailevi değerlerime şahsıma saçma sapan küfürler ediyor ve yaşı en fazla 11 abi 11!

Hadi yaşı isterse 9 olsun iyi oynamasın isterse 5 vursun ama saygı olsun bunlarda zerre saygı yok!

Sonra hesap soranlar var ve yaş yine 11 12.
İhtiyacımdan dolayı 3 el AFK kaldım çocuk bağırıyor "*** Brimstone'u neden AFK'sın lan, reportladık hA!" diye, bende seni alakadar etmez ihtiyacım vardı gittim raporla geç canımı sıkma diyorum, o 3 el AFK kalmamdan sonra bir de bağırıyor kolsuz diye arada 4 kill farkı var ve ben 3 el AFK idim.

Hani böyle kişiler düşük eloda mı var ne anlamadım, bu arada oyunu kötü oynamıyorum yer yer Plat adamdan daha çok vuruyorum ama yeni başladığımdan muhtemelen Gümüş ya da Gold atacak.

Şimdi eğer böyle devam ederse ya 5 kişi dışında girmem ya da CS:GO Faceit kasmaya devam ederim.

Son olarak bir sorum var;
Yüksek elo da böyle mi?

Zamanınızı aldığım için özür dilerim, iyi günler.
bak ben overwatch oynuyorum küfür eden yok
86tl
hadi bir et hadi bi hile aç
nasıl gidiyor 86tlen

T.P.G.

80+ Titanium

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
maç satanlar ve boş boş konuşanlar yüzünden demirden çıkamıyorum adamların hepsi ölüyor ben kalıyorum ölünce bağırıyor lan ölmeseydin sen alsaydın

T.P.G.

80+ Titanium
"2- Sansürlü-sansürsüz küfür, küfür kısaltmaları kullanmak"

Küfürleri sil, uyarı yiyebilirsin.
Sildim ama anlamı kuvvetlendiriyordu onlar kötü oldu :D

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Alperen
Türk oyuncu kitlesi yaş fark etmeksizin şaşırtmıyor. Yapacak bir şey yok yüksek elolarda belki daha azdır ama hiç olmadığını kesinlikle düşünmüyorum yine rahatsız edecek düzeyde bulunuyorlardır.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,543
İsim
Kaan
toxic çok ama yüksek eloda neredeyse 0 plat elodayım mesela burdada 12-13 yaşında çocuklar var genelde büyükler var ama burdakiler toxic değil çünkü bi oyun bilgisi varki plata gelmiş toxiclemiyolar

T.P.G.

80+ Titanium
toxic çok ama yüksek eloda neredeyse 0 plat elodayım mesela burdada 12-13 yaşında çocuklar var genelde büyükler var ama burdakiler toxic değil çünkü bi oyun bilgisi varki plata gelmiş toxiclemiyolar
Dediğim gibi isterse yaşı 9 olsun ama saygı olsun, cidden canımı sıkıyorlar.
Sanırım CS:GO Faceit kasmaya devam edeceğim bu kitle yüzünden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,630
Üyeler
159,645
Son üye
mertk07
Top Bottom