Kopya çok iyiydi bence eğlenceli bir moddu.son gelen kopya modu rezaletti bundanda çok ümitli değilim ama hadi bakalım
kişiden kişiye değişir tabikide benim hiç hoşuma gitmemiştiKopya gitmişti bu mu gelecek?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kopya çok iyiydi bence eğlenceli bir moddu.
Daha neler ne ölmesi tonla aktif oyuncusu var, senin gözünde ayrı mesele.PUBG Mobile'e dönüyor gibi o da gittikçe ölüyordu (Çıktığı ilk sene dışında oynanacağını düşünmüyorum). Valorant son hızda gittikçe ölüyor benim gözümde.
Sabah akşam kalkıp Valorant oynayıp yatan insandım, bu son gelen güncellemeler vs. iyice baydı beni. Daha öncesinde arkadaşlarla oynuyorduk, arkadaşlar gidince bu toxiclere muhtaç kalmak kötüDaha neler ne ölmesi tonla aktif oyuncusu var, senin gözünde ayrı mesele.
Kopya moduyla alakası yok. Oyunun yeni bölümü, 3. bölümün tanıtım videosu.son gelen kopya modu rezaletti bundanda çok ümitli değilim ama hadi bakalım
YoKopya gitmişti bu mu gelecek?
Ne gibiPUBG Mobile'e dönüyor gibi o da gittikçe ölüyordu (Çıktığı ilk sene dışında oynanacağını düşünmüyorum). Valorant son hızda gittikçe ölüyor benim gözümde.
Evet.Valorant oynayanlar gaymiş diyorlar
Son getirdiği modların hiçbiri güzel değil bence. Oyunun toxic kitlesi vs. Zamanla oynadıkça alışmak yerine uzaklaştırıyor beni.Kopya moduyla alakası yok. Oyunun yeni bölümü, 3. bölümün tanıtım videosu.
Yo
Ne gibi
Evet.