Neler Yeni

Valorant'ta ban yer miyim?

HüseyinG

80+ Bronze
Ne yaptında mahkemelik oldun 3 halifeye mi sövdün atatürke allaha kitaba mı sövdün o nasıl iş :D
Yok ben dava ettim. Karşıdaki adam ana bacı bırakmadı. İlk duruşmaya gelmedi. İkincisinde hakim kayıtları tekrar dinletti. Adamın yüzü görmeye değerdi

bofuduk55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Onur bay
Bugün Valorant'ta rekabetçi oynarken sürekli veletler ve trolleyenler geldi. Bende bunlara ana avrad giriştim. Hepsi de reportlayacağını söyledi ban yer miyim? Bu arada çok ağır küfür ettim mahkemeye falan verirler mi?
ben 2 gün yazma ve konuşma banı yedim hemde 2-3 defa tecrübeliyim sövebilirsin rahatça

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam tavsiyem şudur ki;
Eğer Türkler ile anlaşamıyor ve sürekli troll kişilere, bot kişilere denk geliyorsanız direk yabancı sunucuya geçin. On numara adamlar var yemin ediyorum. Bir konuda daha söylemiştim Türklerle girdiğim maçta kaybederken yabancılarla girdiğim maçta farkla yendim. Eğer size zor gelmiyorsa yabancılarla girin info verirsiniz sadece. Pek ingilizce bilmiyorum dersiniz eğer yabancı diliniz iyi değilse.
varşova ya da paris
frankurt türk sunucusnuna dönüyor

Baturalp2608

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Baturalp2608
Bugün Valorant'ta rekabetçi oynarken sürekli veletler ve trolleyenler geldi. Bende bunlara ana avrad giriştim. Hepsi de reportlayacağını söyledi ban yer miyim? Bu arada çok ağır küfür ettim mahkemeye falan verirler mi?
knk ben yedim öyle ban 3 4 gün takımla konuşamıyor ve yazamıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mahkemeye verseler sonuç çıkmaz. Ama reportladılarsa oyundan chat banı yersin 3 gün.
ben yedim

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
sırf şu oyunlar yüzünden artık küçük çocukları sevmiyorum online olan her oyunun cıvkını çıkartıyorlar.

vamprikaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Salih akçaren
Instagram
salihakcarens
Steam
salih akçaren
Facebook
100009245892508
aynısını bende yaptım ana avrat sövdüm banada reportladıklarını sölediler ama ban yemedim riotun sistemi çok kötü..

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
hiç bir küfürden mahkemelik olmazsın ben her rage attığımda karşı tarafa kendi telefon numaramı veriyorum hadi ara beni diyorum hepsı fıss oluyor sıkıntı yok.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
hiç bir küfürden mahkemelik olmazsın ben her rage attığımda karşı tarafa kendi telefon numaramı veriyorum hadi ara beni diyorum hepsı fıss oluyor sıkıntı yok.
Bence vermeyin hocam otobüs durağına yazarlar sonra siz uğraşırsınız.

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
3 gün konuşma banı yersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,199
Üyeler
164,630
Son üye
quarcysale
Top Bottom