Furkyyy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Hocam genelleme yaptım şu şu kişiler demedim. Üstünüze alınmayabilirsiniz.12 yaşında full focus geçen sezon plat 2 olan bne:
Hocam genelleme yaptım şu şu kişiler demedim. Üstünüze alınmayabilirsiniz.12 yaşında full focus geçen sezon plat 2 olan bne:
Yok ben dava ettim. Karşıdaki adam ana bacı bırakmadı. İlk duruşmaya gelmedi. İkincisinde hakim kayıtları tekrar dinletti. Adamın yüzü görmeye değerdiNe yaptında mahkemelik oldun 3 halifeye mi sövdün atatürke allaha kitaba mı sövdün o nasıl iş
ben 2 gün yazma ve konuşma banı yedim hemde 2-3 defa tecrübeliyim sövebilirsin rahatçaBugün Valorant'ta rekabetçi oynarken sürekli veletler ve trolleyenler geldi. Bende bunlara ana avrad giriştim. Hepsi de reportlayacağını söyledi ban yer miyim? Bu arada çok ağır küfür ettim mahkemeye falan verirler mi?
varşova ya da parisHocam tavsiyem şudur ki;
Eğer Türkler ile anlaşamıyor ve sürekli troll kişilere, bot kişilere denk geliyorsanız direk yabancı sunucuya geçin. On numara adamlar var yemin ediyorum. Bir konuda daha söylemiştim Türklerle girdiğim maçta kaybederken yabancılarla girdiğim maçta farkla yendim. Eğer size zor gelmiyorsa yabancılarla girin info verirsiniz sadece. Pek ingilizce bilmiyorum dersiniz eğer yabancı diliniz iyi değilse.
Abovarşova ya da paris
frankurt türk sunucusnuna dönüyor
frankurt 1 türk doluyor
Para çok heralde boş dava açıp uğraşacak kadarYok ben dava ettim. Karşıdaki adam ana bacı bırakmadı. İlk duruşmaya gelmedi. İkincisinde hakim kayıtları tekrar dinletti. Adamın yüzü görmeye değerdi
knk ben yedim öyle ban 3 4 gün takımla konuşamıyor ve yazamıyorsunBugün Valorant'ta rekabetçi oynarken sürekli veletler ve trolleyenler geldi. Bende bunlara ana avrad giriştim. Hepsi de reportlayacağını söyledi ban yer miyim? Bu arada çok ağır küfür ettim mahkemeye falan verirler mi?
ben yedimMahkemeye verseler sonuç çıkmaz. Ama reportladılarsa oyundan chat banı yersin 3 gün.
sırf şu oyunlar yüzünden artık küçük çocukları sevmiyorum online olan her oyunun cıvkını çıkartıyorlar.Bugün Valorant'ta rekabetçi oynarken sürekli veletler ve trolleyenler geldi. Bende bunlara ana avrad giriştim. Hepsi de reportlayacağını söyledi ban yer miyim? Bu arada çok ağır küfür ettim mahkemeye falan verirler mi?
aynısını bende yaptım ana avrat sövdüm banada reportladıklarını sölediler ama ban yemedim riotun sistemi çok kötü..Bugün Valorant'ta rekabetçi oynarken sürekli veletler ve trolleyenler geldi. Bende bunlara ana avrad giriştim. Hepsi de reportlayacağını söyledi ban yer miyim? Bu arada çok ağır küfür ettim mahkemeye falan verirler mi?
hiç bir küfürden mahkemelik olmazsın ben her rage attığımda karşı tarafa kendi telefon numaramı veriyorum hadi ara beni diyorum hepsı fıss oluyor sıkıntı yok.Bugün Valorant'ta rekabetçi oynarken sürekli veletler ve trolleyenler geldi. Bende bunlara ana avrad giriştim. Hepsi de reportlayacağını söyledi ban yer miyim? Bu arada çok ağır küfür ettim mahkemeye falan verirler mi?
Bence vermeyin hocam otobüs durağına yazarlar sonra siz uğraşırsınız.hiç bir küfürden mahkemelik olmazsın ben her rage attığımda karşı tarafa kendi telefon numaramı veriyorum hadi ara beni diyorum hepsı fıss oluyor sıkıntı yok.
3 gün konuşma banı yersinBugün Valorant'ta rekabetçi oynarken sürekli veletler ve trolleyenler geldi. Bende bunlara ana avrad giriştim. Hepsi de reportlayacağını söyledi ban yer miyim? Bu arada çok ağır küfür ettim mahkemeye falan verirler mi?