Valorant'ta ban yer miyim?

Bugün Valorant'ta rekabetçi oynarken sürekli veletler ve trolleyenler geldi. Bende bunlara ana avrad giriştim. Hepsi de reportlayacağını söyledi ban yer miyim? Bu arada çok ağır küfür ettim mahkemeye falan verirler mi?
Klavye başında delikanlısın maç bitince yusuf yusuf ediyorsun. Oranız buranız ayrı oynuyor azıcık adam olun.
Post automatically merged:

Mahkemeye verseler bile bi sonuç çıkmaz
Bu arada ses kaydı veya ss varsa mahkeme sonuçlanabiliyor. Taciz bu bildiğiniz.

Mahkemeye verseler sonuç çıkmaz. Ama reportladılarsa oyundan chat banı yersin 3 gün.

Şu oyunda küfür etmeyin artık, raporlayın geçin. Küfredince elinize bir şey geçmeyecek.

Klavye başında delikanlısın maç bitince yusuf yusuf ediyorsun. Oranız buranız ayrı oynuyor azıcık adam olun.
Post automatically merged:

Bu arada ses kaydı veya ss varsa mahkeme sonuçlanabiliyor. Taciz bu bildiğiniz.
Takıma gelen beyinsizler kötü oynayıp söz dinlemiyorsa adam haklı bence :D

adamların veletliğinai niye kullanmadın ki tüm tehtidlerden korkarlar yasalarla ilgili bir kac sey soyleseydin uzgunum abi falan derlerdi.

Bugün Valorant'ta rekabetçi oynarken sürekli veletler ve trolleyenler geldi. Bende bunlara ana avrad giriştim. Hepsi de reportlayacağını söyledi ban yer miyim? Bu arada çok ağır küfür ettim mahkemeye falan verirler mi?
max chat ban yersin.

o veletler çok saygısızlar. yeni nesil gümbür gümbür geliyor. hepsi küfür ediyor ve aşırı saygısız.

Geri