Evet arkadaşlar bu oyunu zevk almak, eğlenmek, Rank atlamak için oynayan birisiydim ancak ne zaman belirli bir kademeye gelsem hiç mic basmayan ve aimi yere tutan kişiler geliyor bunlara oyun içinde sövdüğümde hiçbir karşılık gelmiyor ne chattan ne de mikrofondan cevap alamıyorum karşısı da öyle hiç chattan ez ya da gg vs yazmıyor hatta hiçbir şey yazmıyor ve belirli bir kademeye geldiğinde kendi takımında hiç mic ya da chat kullanmayan rezil oğlu rezil oynayan karşıda da hiçbir şekilde chatta bir şey yazmayıp kratos gibi oynayan elemanlar denk geliyor bu olabilecek bir şey ancak ne zaman belirli bir kademeye geldiğimde bunun olması canımı çok sıkıyor sizce valorant daha çok skin satmak için ve oyunu oynayanların çok olması için bot kullanıyor olamaz mı ? Çok şüphelenmeye başladım artık.
Son olarak aldığım zaferler ve yenilgiler çok anormal ya büyük bir farkla kazanıyoruz ya da büyük bir farkla kaybediyoruz.
Son olarak aldığım zaferler ve yenilgiler çok anormal ya büyük bir farkla kazanıyoruz ya da büyük bir farkla kaybediyoruz.