A alwozy 80+ Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 5 Reaksiyon skoru 0 24 Şubat 2023 #1 valorant oyunundan yaklaşık 1 ay önce cihaz banı yemiştim ban yediğim cihadan league of legends oynarsam cihaz banı yenilenir mi ?
valorant oyunundan yaklaşık 1 ay önce cihaz banı yemiştim ban yediğim cihadan league of legends oynarsam cihaz banı yenilenir mi ?
Helixo 80+ Bronze Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1,556 Reaksiyon skoru 501 24 Şubat 2023 #2 alwozy yazmış: valorant oyunundan yaklaşık 1 ay önce cihaz banı yemiştim ban yediğim cihadan league of legends oynarsam cihaz banı yenilenir mi ? Devamı için tıklayın... yok
alwozy yazmış: valorant oyunundan yaklaşık 1 ay önce cihaz banı yemiştim ban yediğim cihadan league of legends oynarsam cihaz banı yenilenir mi ? Devamı için tıklayın... yok
P PAMMUB 80+ Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 24 Şubat 2023 #3 alwozy yazmış: valorant oyunundan yaklaşık 1 ay önce cihaz banı yemiştim ban yediğim cihadan league of legends oynarsam cihaz banı yenilenir mi ? Devamı için tıklayın... Hayir yemessi ikisinde farkli oyun
alwozy yazmış: valorant oyunundan yaklaşık 1 ay önce cihaz banı yemiştim ban yediğim cihadan league of legends oynarsam cihaz banı yenilenir mi ? Devamı için tıklayın... Hayir yemessi ikisinde farkli oyun
dalgakıran06 80+ Bronze Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 730 Reaksiyon skoru 287 24 Şubat 2023 #4 alwozy yazmış: valorant oyunundan yaklaşık 1 ay önce cihaz banı yemiştim ban yediğim cihadan league of legends oynarsam cihaz banı yenilenir mi ? Devamı için tıklayın... cihaz banı yiyince o pcde 1 ay oynaman yasak mı? hiç bilmiyorum neden ban yedin yada nasıl ban yediğin anlaşıldı=
alwozy yazmış: valorant oyunundan yaklaşık 1 ay önce cihaz banı yemiştim ban yediğim cihadan league of legends oynarsam cihaz banı yenilenir mi ? Devamı için tıklayın... cihaz banı yiyince o pcde 1 ay oynaman yasak mı? hiç bilmiyorum neden ban yedin yada nasıl ban yediğin anlaşıldı=
Cihangir Cezalı 80+ Gold Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 6,398 Reaksiyon skoru 2,602 24 Şubat 2023 #5 dalgakıran06 yazmış: cihaz banı yiyince o pcde 1 ay oynaman yasak mı? hiç bilmiyorum neden ban yedin yada nasıl ban yediğin anlaşıldı= Devamı için tıklayın... cihaz banı yersen o pc de hesap açıp oyuna girdikçe banlanırsın. o pc de bi daha valorant oynayamıyacak yeni anakart alırsa oynar
dalgakıran06 yazmış: cihaz banı yiyince o pcde 1 ay oynaman yasak mı? hiç bilmiyorum neden ban yedin yada nasıl ban yediğin anlaşıldı= Devamı için tıklayın... cihaz banı yersen o pc de hesap açıp oyuna girdikçe banlanırsın. o pc de bi daha valorant oynayamıyacak yeni anakart alırsa oynar