Internet hiz testi yapip atar mısınız?Evet zaten Frankfurt seçince ping sorunu hiç düzelmiyor hep 130 150 civarlarında İstanbuldayken en azından 1 2 el normal olup sonra çıkıyordu.
O zaten CAT6 hocam doğrudur bendede ondan var.Hocam modemi verirlerken yanında sarı bir klasik ethernet kablosu vardı onla bağlanacağım. Sıkıntı olur mu?
Evet Speedtest yapınca ne göreyim zaten 1 olan upload 0.60 a düşmüşInternet hiz testi yapip atar mısınız?
Bu internet ile sabit 60 alsam yeter arkadaşlar İstanbul sunucusunda. Alabilir miyim?Evet Speedtest yapınca ne göreyim zaten 1 olan upload 0.60 a düşmüş
@Ahmet AslanEvet Speedtest yapınca ne göreyim zaten 1 olan upload 0.60 a düşmüş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu internet ile sabit 60 alsam yeter arkadaşlar İstanbul sunucusunda. Alabilir miyim?
Laptop kullanıyorsun galiba eski bir laptop mu?Evet Speedtest yapınca ne göreyim zaten 1 olan upload 0.60 a düşmüş
Bu internet ile sabit 60 alsam yeter arkadaşlar İstanbul sunucusunda. Alabilir miyim?
@Ahmet Aslan
İp gözüküyorEvet Speedtest yapınca ne göreyim zaten 1 olan upload 0.60 a düşmüş
@Ahmet Aslan
Arkadaşlarin dediğini gibi ethernet kablosu ile bağlanman pingini düşürürHass 1dk. Heh sildim. Yok laptop değil Abdullah Abinin DA5 sistemi var.
Kabloluda düzelir.Not: Kablosuz telefonumdan internet bağlıyorum. Kabloluya geçsem düzelme imkanı var mı?
0.50 upload ile 30 ping sabit oynuyorumOnu yapıyorum zaten şu anda.
En kısa sürede deneyeceğim. Bazı kişiler Vanguard oyunun anti hile sistemi sürekli olarak veri alış verişi yapıyor ve bu upload hızına bağlı olarak pingin çıkabilir demişlerdi. Upload hızım şu anda 1 onla alakalı olabilir mi?
kabloluya geçmeni öneririm kablosuz çok sağlıksız biri aradığında yavaşlıyor vesaireSelamlar, Valorant oynamak istiyorum ama pingim resmen sinirlerimi bozuyor. CS:GO LOL filanda oynuyorum ama onlarda CS:GO da Türkiye sunucusu olmamasına rağmen bile bu kadar pingim çıkmıyor. Valorantta 100 ping aşağısını göremiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim. 1 2 el pingim 60'ın altına düşüyor ve tekrardan 100 lere çıkıyor. Ne yapmam gerekli? Not: Kablosuz telefonumdan internet bağlıyorum. Kabloluya geçsem düzelme imkanı var mı?