Neler Yeni

Valorant'ta FPS'im Çok Düşüyor?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,305
İsim
yusuf ecer
Sistemim rog strix 2080ti-asus tuf b550 gaming-5800x-2x8gb 3000mhz ram
benchmark testlerindeki fpsi alamıyorum discordda yayın açınca fpsm aşşırı aşşırı değişken oluyor ki 150 dahi gördüğüm oldu bugün sorun nedir? işlemciyi aldıgımda bi ayar veya ekstra bi kurulum mu yapmam gerekiyordu ısı değerlerim mükemmel.

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
Sistemim rog strix 2080ti-asus tuf b550 gaming-5800x-2x8gb 3000mhz ram
benchmark testlerindeki fpsi alamıyorum discordda yayın açınca fpsm aşşırı aşşırı değişken oluyor ki 150 dahi gördüğüm oldu bugün sorun nedir? işlemciyi aldıgımda bi ayar veya ekstra bi kurulum mu yapmam gerekiyordu ısı değerlerim mükemmel.
Hocam çözer mi bilmiyorum ama grafikleri en yükseğe alıp deneyin. (ekran kartına daha çok yük binip işlemci yükü azalacaktır.)

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,305
İsim
yusuf ecer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
deneyim ama işlemci tabanlı bi oyun 2600xim vardı onda da aynı fpsi alıyordum

Pchazir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Alper acar
Yayın açmadan oyna yine aynı mı

bachpassion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
bach passion
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
bence böyle konu açanlara yardım edilmemesi lazım gibime geliyor, bilmiyorum çok mu sert düşünüyorum (konu sıcak fırsatlarda açılmış)

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,305
İsim
yusuf ecer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özür dilerim ilk defa bilgisayardan konu açtım :( yayın açtığımda da bemchmark testlerindeki fpsin yarısını alıyorum

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: Che_

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Kaan
Konuyu kirletmek yerine raporlamanız yeterliydi.
Konuyu açan kişi direkt sıcak fırsatlar forumunu kirletirken bu iki arkadaşın tepki göstermesi mi sorun?

Rapora karşılık eğer konuyu taşırken uyarı vermiyorsanız konuyu açanın haberi bile olmaz yanlış yere açtığından. 2. konusunu yine sıcak fırsatlara açar.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Konuyu açan kişi direkt sıcak fırsatlar forumunu kirletirken bu iki arkadaşın tepki göstermesi mi sorun?

Rapora karşılık eğer konuyu taşırken uyarı vermiyorsanız konuyu açanın haberi bile olmaz yanlış yere açtığından. 2. konusunu yine sıcak fırsatlara açar.
Adam foruma yeni gelmiş bi anlık kafası karışıp unutmuştur ya da bilmiyordur adam yardım istiyor trollemek amacı ile mi açtı sence sıcak fırsatlarda konuyu?

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Kaan
Adam foruma yeni gelmiş bi anlık kafası karışıp unutmuştur ya da bilmiyordur adam yardım istiyor trollemek amacı ile mi açtı sence sıcak fırsatlarda konuyu?
Yahu ne demek istediğimi anlıyor musun sen? Yanlışlıkla olsun veya olmasın ortada bir hata var ve bunu kendisine söylemişler. Yokmuş gibi mi davranalım görmezden mi gelelim ne istiyorsun? Adama hatasını söylemezsen nereden bilecek? Düşünemiyor musunuz bu kadar? Akşama kadar sıcak fırsatlarda dursun konusu madem hayret bir şeysiniz. Adamın yaptığı yanlışı savunup onu uyaranlara ses çıkarıyorsunuz. Anlayışlı olmak ve yanlışa müsaade etmek aynı şey değil.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

Uyarı almadığını nerden biliyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yahu ne demek istediğimi anlıyor musun sen? Yanlışlıkla olsun veya olmasın ortada bir hata var ve bunu kendisine söylemişler. Yokmuş gibi mi davranalım görmezden mi gelelim ne istiyorsun? Adama hatasını söylemezsen nereden bilecek? Düşünemiyor musunuz bu kadar? Akşama kadar sıcak fırsatlarda dursun konusu madem hayret bir şeysiniz. Adamın yaptığı yanlışı savunup onu uyaranlara ses çıkarıyorsunuz. Anlayışlı olmak ve yanlışa müsaade etmek aynı şey değil.
Hatasını söylemek veya uyarmak senin değil, bizim işimiz.

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Kaan
Uyarı almadığını nerden biliyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatasını söylemek veya uyarmak senin değil, bizim işimiz.
Böyle bir konuya denk geldiğinde yapman gereken önce konuyu doğru yere taşıyıp konuyu açana uyarı vermek ve daha sonrasında sorun çözüldüğünde o iki uyaran kişiye kızmak yerine mesajlarını silmek olmalı.

Böylelikle forumda uyulmayan bir kurala denk gelen üyeler kuralları hatırlattığı için pişman edilmez ve konu böylesine gereksiz bir şekilde uzamaz.

Top Bottom