Valorant'ta gamepad kullanmak?

BeratColak5

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
166
Valorant oynamak istiyorum fakat uzun bir süredir konsol oyuncusu olduğum için güçlük çekiyorum Playstation kumandası bağlayıp kullanabilir miyim hehangi bir uygulama ile?
Ve ban yer miyim?

Güncelleme: Biraz araştırma yaptıktan sonra gerçekten kullanılabileceğini ve gamepad kullnarak radiant olan kişileri gördüm ama başaramdık abi:(

Son düzenleme:
Destek var mı bilmiyorum ama Ds4 kullanabilirsin ps4 gamepadler için kullanılan bir program

Destek var mı bilmiyorum ama Ds4 kullanabilirsin ps4 gamepadler için kullanılan bir program
bir videoda görmüştüm adam oynuyordu controller ile o yüzden bende sormak istedim acaba ban yer miyim yemez miyim 3. parti bir uygulama kullanırsa

Gamepad ile FPS oyunları oynanmaz

Sorunun cevabını bilmiyorum ama eger yapabilirsen bizi bu konu hakkında bilgilendir (gamepad ile valorant oynamak nasıl bir his) merak ediyorum cidden :D

uyumluluk sorunu yaşarsın hocam tavsiye etmiyorum alışana kadar oynamamak en iyisi
ha tabi oynayabilirseniz bi fotoğraf atarsanız sevinirim çok merak ediyorum :D

gamepadle max demirde 5 adam vurabilirsin öyle söyleyeyim :D çok zor olur bence.

Hocam gayet güzel oynanır ama şöyle bir sorun olur. Gamepad %'Lik oran belirliyor, klavye ise ya %0 ya %100 basıyor tuşlara. Gamepadi pc'ye bağlayınca eğer oyun desteklemiyors ageçmiş olsun. Kullandığınız programlar sağ analogu %1 sağ çevirdiğinizde "D" tuşuna bas komutu girecek ve karakteriniz %100 hızda sağ dönecek. Bu yüzden oynanmaz yoksa konsola çıkars agayet de güzle oynanır bunda sıkınt ıyok.

oynanmaz.
3. parti yazılımdan sıkıntı da çıkabilir.
Bkz.
Screenshot_496.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,876
Üyeler
186,256
Son üye
bilaldrsngl
Geri