Valorantta kasma sorunu

efeberk09

80+
Reaksiyon skoru
5
Bilgisayarımda i5-3210m radeon 7600m series var.Valoranttan daha yüksek sistem isteyen oyunları oynayabilirken valorantı oynayamıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Bilgisayarımda i5-3210m radeon 7600m series var.Valoranttan daha yüksek sistem isteyen oyunları oynayabilirken valorantı oynayamıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Valorantın optimizasyonu bozulmuş bende de i7200u var acaba sadece dual core işlemcilere oluyor bu olay

Grafikleri fulledim düsurdüm her ayarda fpsler aynı 20 de takılı kalıyor

yapabileceğin bişi var. riotun valorant ofisini basıp bikaç çalışanı rehin alıp sıradaki güncellemede optimize etmelerini istemek

yapabileceğin bişi var. riotun valorant ofisini basıp bikaç çalışanı rehin alıp sıradaki güncellemede optimize etmelerini istemek
:D riot destek talebi gonderdim çözüm olmazsa yapacağım
Post automatically merged:

Yok tek yapabileceğimiz riot gamesin elini ayağını öpüp birde birdaha odin kullanmayacağımıza söz verip yalvaracağız yoksa düzelmez
Güncelleme bekle diyosunuz yani

:D riot destek talebi gonderdim çözüm olmazsa yapacağım
Post automatically merged:

Güncelleme bekle diyosunuz yani
Ben bu gün baktım bayağı düzeltmişler tam değil ama en azından 0 fps savit değil arada bi anlık ta olsa 15 e falan düşüyor breeze gelince düzelir muhtemelen

Geri