Neler Yeni

Yardım Valorantta pingim çok artıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Furkan Enes Andaç
Ben de de aynı sorun bulunyordu eğer modemini 3 yılı geçmiş bir modem ise değiştirmeniz de bu sorunun çözüleceğini düşünüyorum ben değiştirdim kablosuz bağlanmama rağmen 7-14 arası ping alıyorum
Bende hangi modemi alsam karar veremedim omni dsl alacağım büyük ihtimal herkes öneriyor hangi modeli alsam onu düşünüyorum 2 model var fiyat farkı biraz çok

Ilar

80+ Bronze
Bende hangi modemi alsam karar veremedim omni dsl alacağım büyük ihtimal herkes öneriyor hangi modeli alsam onu düşünüyorum 2 model var fiyat farkı biraz çok
ben keeneticin bu modemini kullanıyorum. Gayet güzel ve 4 antenli olması benim işime yarıyor ve arayüzüm muhteşem şekilde sade ve anlaşılır detaylı özellikleri bulunuyor. Mobil uygulaması da var oradan kişi kontrolü yapıp internetin durumunu bile görebiliyorsunuz . Hatta modeminizi o uygulamadan bile güncelleyebiliyorsunuz

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Furkan Enes Andaç
Keenetic Omni DSL önerimdir.
Hangi modelini alayım 2 model var internette kn1410 yada kn2011
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senle alakası olmaya bilir başka bir oyuna gir ve pingini test et valo bozuk bir oyun
CS GO da da çıkıyordu müşteri hizmetleri gelip düzeltmişti ama bu ping çıkması o zamanki kadar olmasa da 2 3 kişi bağlanınca aşırı artıyor tek kişi bağlı olursa çıkmıyor

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Dolar Bey