ben bitiremezdim bak 1maç 40dk son 5i 50k xp gerektiriyor bi maçtan ortalama 3kxp gelse görevlerden 30k gelse günde 12 saat yapsanEminmisin oynayarak bitmezmi?
Günde kaç el giriyorsun ?Merhabalar ben şuanki sezonu almak istiyorum ama sezonun bitmesine 8 gün kaldı ve ben 7.bölümdeyim sizce 8 günde oynayarak full sezonu bitirebilirmiyim?
Aşama EXP leri ne kadar 10k ise belki olma ihtimali var.(Battlepassdeki seviye atlama EXP gereksinimi.)Hocam günlük 5 dereceli ve görev xp lerinden olmazmı siz
ben bitiremezdim bak 1maç 40dk son 5i 50k xp gerektiriyor bi maçtan ortalama 3kxp gelse görevlerden 30k gelse günde 12 saat yapsan
18maç eder 18.3 54 günde 54k xp görevlerden 50k gelse 8 günde imkanı yok bitmez ki bazı maçlar hile gelcek 13 0 yenilceniz 1 k xp vercek imkanı yok
olmaz bak hesaplamasıHocam günlük 5 dereceli ve görev xp lerinden olmazmı sizce?
gece gündüz oyna yoksa bitmez bölüm geçtikçe gereken xp artıyoMerhabalar ben şuanki sezonu almak istiyorum ama sezonun bitmesine 8 gün kaldı ve ben 7.bölümdeyim sizce 8 günde oynayarak full sezonu bitirebilirmiyim?
günde kaç saat oynamayı planlıyorsun ve hangi mod da oynuyorsunMerhabalar ben şuanki sezonu almak istiyorum ama sezonun bitmesine 8 gün kaldı ve ben 7.bölümdeyim sizce 8 günde oynayarak full sezonu bitirebilirmiyim?
Evet bitirebilirsin.Merhabalar ben şuanki sezonu almak istiyorum ama sezonun bitmesine 8 gün kaldı ve ben 7.bölümdeyim sizce 8 günde oynayarak full sezonu bitirebilirmiyim?