Dereceli veya derecesiz farketmez eğer oynayarak biticekse oynarim baya yani günde 5 6 maç atarım.günde kaç saat oynamayı planlıyorsun ve hangi mod da oynuyorsun
Yani günde 6 7 dereceli atabilirim.Evet bitirebilirsin.
Full derken kaç saat?
aga ben hesaplamasını yazdım konuya orda yazıyor işte yapamassınDereceli veya derecesiz farketmez eğer oynayarak biticekse oynarim baya yani günde 5 6 maç atarım.
Gelirsin ya.Dereceli veya derecesiz farketmez eğer oynayarak biticekse oynarim baya yani günde 5 6 maç atarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani günde 6 7 dereceli atabilirim.
Bıcaga kadar gelme ihtimalim varmı diye sormuştum.
aha buda hesaplamasıben bitiremezdim bak 1maç 40dk son 5i 50k xp gerektiriyor bi maçtan ortalama 3kxp gelse görevlerden 30k gelse günde 12 saat yapsan
18maç eder 18.3 54 günde 54k xp görevlerden 50k gelse 8 günde imkanı yok bitmez ki bazı maçlar hile gelcek 13 0 yenilceniz 1 k xp vercek imkanı yok
haftalık görevleri direk yaparsan bekletmeden saatlerce oynarsan bitirirsinMerhabalar ben şuanki sezonu almak istiyorum ama sezonun bitmesine 8 gün kaldı ve ben 7.bölümdeyim sizce 8 günde oynayarak full sezonu bitirebilirmiyim?
zorMerhabalar ben şuanki sezonu almak istiyorum ama sezonun bitmesine 8 gün kaldı ve ben 7.bölümdeyim sizce 8 günde oynayarak full sezonu bitirebilirmiyim?
haftalık görevleri direk yaparsan bekletmeden saatlerce oynarsan bitirirsin
Peki sizce diyelimki bıçağa kadar gelemedim skinler için vermeye değermi para vandala kadar?Gelirsin ya.
O kadar da kasma.
1 hafta var daha.
Bence değmez.Peki sizce diyelimki bıçağa kadar gelemedim skinler için vermeye değermi para vandala kadar?
belkiPeki sizce diyelimki bıçağa kadar gelemedim skinler için vermeye değermi para vandala kadar?
Diğer sezonu bende almayı düşünüyordum.Off off ne yapsam acaba bi sezon alayım dedim ondada geç kalmışım diger sezon alıcaktım normalde ama diğer sezon vericeği bıcak çok kötü kararsızım.
bosver kalsın o 50 tl cebindeOff off ne yapsam acaba bi sezon alayım dedim ondada geç kalmışım diger sezon alıcaktım normalde ama diğer sezon vericeği bıcak çok kötü kararsızım.