Hesap alma genellikle hile kullanarak hesap kasılıyor onlardan gelirse başına bir şey gelme ihtimali varaslında en iyisi 100 TLLİK cs envanterim var ona karşılık bi valo hesabı bulsam iyi olurda zorki.
Rank hesabı almıyacağım zaten bıçlı bir hesap alırsam alırım.En kötü boşuna kasmış olursun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hesap alma genellikle hile kullanarak hesap kasılıyor onlardan gelirse başına bir şey gelme ihtimali var
Sana bir şey söyliyim miRank hesabı almıyacağım zaten bıçlı bir hesap alırsam alırım.
Hocam skin takıntım yok zaten hiç skin gelmesede olur bıç istiyorum.Sana bir şey söyliyim mi
Sen bıçağa takmışsın
Ben sheriff almak için kasıyom sen bıç
Hocam benim amacım bıç almak skin filan istemiyorum yani bıç olsun.bence direk yeni sezonu bekle ilk pass güzel olur bence. çok vandal skini istiyorsan yağmacı da alabilirsin bence çok güzel
abi diğer sezon çöp bu sezon iyidi ama cs skinleri gibi grafiti yapmışlar diğerleride garip grup bu sezon tekler geçerKesinlikle değmez
Diğer sezonun silahları çok güzel
Kas reis hatta sıkılma bugün 3:30 dan sonra müsaitim gel kasalımHocam skin takıntım yok zaten hiç skin gelmesede olur bıç istiyorum.
Hocam benim amacım bıç almak skin filan istemiyorum yani bıç olsun.
o bıçakda çöp bu sezonunki karambit gibiydi şekli çekişi falan ayrıydı daha güzeldi ama bunda iki gaz tüpü vermişer bıçak diye satıyorlarBence de bu sezon çok daha iyi ama diğer sezonun verdiği bıçağa baksana.
Şunu düşünüyorum o kadar son güne kadar kasıcam zar zor ve bitiremiyeceğim öyle olursa üzülürüm.Kas reis hatta sıkılma bugün 3:30 dan sonra müsaitim gel kasalım
Dükkana asıl vandal gelmiş.o bıçakda çöp bu sezonunki karambit gibiydi şekli çekişi falan ayrıydı daha güzeldi ama bunda iki gaz tüpü vermişer bıçak diye satıyorlar
Sıkma canını reis en azından denedim dersinŞunu düşünüyorum o kadar son güne kadar kasıcam zar zor ve bitiremiyeceğim öyle olursa üzülürüm.
biraz daha koy al bence yeni pass iyi değil zaten veya bıçak dışındaki bu passi alŞunu düşünüyorum o kadar son güne kadar kasıcam zar zor ve bitiremiyeceğim öyle olursa üzülürüm.
Dükkana asıl vandal gelmiş.