vandalı alabilirsen alınır 50tlyePeki sizce diyelimki bıçağa kadar gelemedim skinler için vermeye değermi para vandala kadar?
Lig ne reis birlikte girer kasarız benim bronze 1 aimim pek yi değil ligime göre iyi amaNe yapsam ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Normalde çok girmiyorum maks 2 el ama eğer oynayarak bitirebileceksem rahat 5 6 girerim.
Zaten kendim para vermiyecegim hocam csgo da skinlerin var onlari arkadaşıma atıcam o da bana sezon bileti alıcak iste kendi cebimden çıkan bir şey yok zaten o cs deki skinleride beleş almıştım.bosver kalsın o 50 TL cebinde
Bıçak içinse bu sezon skin içinse silah skinleri içinse diğer sezon BENCEHocam o güzel değil o yüzden bu sezonu almak istiyorum zaten gelecek olan sezondaki bıcak çok kötü.
Kesinlikle değmezPeki sizce diyelimki bıçağa kadar gelemedim skinler için vermeye değermi para vandala kadar?
4. kısım sızdırıldı eğer o hoşuna giderse paranı ona yatır bak bi videolara karar verMerhabalar ben şuanki sezonu almak istiyorum ama sezonun bitmesine 8 gün kaldı ve ben 7.bölümdeyim sizce 8 günde oynayarak full sezonu bitirebilirmiyim?
Valla bende ne yapacağımı bilmiyorum oturdum düşünüyorum şuan.Diğer sezonu bende almayı düşünüyordum.
Bıçaktan sonra vazgeçtim.
Bu sezonu da o kadar çok oynamadığım için alamıyorum.
hocam dereceli girmiyorum sadece derecesiz takılıyorum öyle ciddi oynamıyorum yani.Lig ne reis birlikte girer kasarız benim bronze 1 aimim pek yi değil ligime göre iyi ama
Sıkma canınıValla bende ne yapacağımı bilmiyorum oturdum düşünüyorum şuan.
Nası la dur bi daha bakamAma bıçak kötü ve vandal yok diğer sezonda.