- Reaksiyon skoru
- 8,870
vandalı alabilirsen alınır 50tlyePeki sizce diyelimki bıçağa kadar gelemedim skinler için vermeye değermi para vandala kadar?
Lig ne reis birlikte girer kasarız benim bronze 1 aimim pek yi değil ligime göre iyi amaNe yapsam ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Normalde çok girmiyorum maks 2 el ama eğer oynayarak bitirebileceksem rahat 5 6 girerim.
Zaten kendim para vermiyecegim hocam csgo da skinlerin var onlari arkadaşıma atıcam o da bana sezon bileti alıcak iste kendi cebimden çıkan bir şey yok zaten o cs deki skinleride beleş almıştım.bosver kalsın o 50 TL cebinde![]()
Bıçak içinse bu sezon skin içinse silah skinleri içinse diğer sezon BENCEHocam o güzel değil o yüzden bu sezonu almak istiyorum zaten gelecek olan sezondaki bıcak çok kötü.
Kesinlikle değmezPeki sizce diyelimki bıçağa kadar gelemedim skinler için vermeye değermi para vandala kadar?
4. kısım sızdırıldı eğer o hoşuna giderse paranı ona yatır bak bi videolara karar verMerhabalar ben şuanki sezonu almak istiyorum ama sezonun bitmesine 8 gün kaldı ve ben 7.bölümdeyim sizce 8 günde oynayarak full sezonu bitirebilirmiyim?
Valla bende ne yapacağımı bilmiyorum oturdum düşünüyorum şuan.Diğer sezonu bende almayı düşünüyordum.
Bıçaktan sonra vazgeçtim.
Bu sezonu da o kadar çok oynamadığım için alamıyorum.
hocam dereceli girmiyorum sadece derecesiz takılıyorum öyle ciddi oynamıyorum yani.Lig ne reis birlikte girer kasarız benim bronze 1 aimim pek yi değil ligime göre iyi ama
Sıkma canınıValla bende ne yapacağımı bilmiyorum oturdum düşünüyorum şuan.
Ama bıçak kötü ve vandal yok diğer sezonda.Kesinlikle değmez
Diğer sezonun silahları çok güzel
Nası la dur bi daha bakamAma bıçak kötü ve vandal yok diğer sezonda.
aslında en iyisi 100 TLLİK cs envanterim var ona karşılık bi valo hesabı bulsam iyi olurda zorki.Nası la dur bi daha bakam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Harbi yokmuş la