etkinleştirsene windows uMerhaba valorant oynarken Windowsu etkinlestir kısmında bir bug oluyor Windows ana ekraninda yok ama ne zama valoranta girsem windowsu etkinlestir kısmı bır anda eski görüntünün renklerine takılı kalıyor nasıl cozebilirim?
Knk etkinleştirmeden bir çözüm gerek param yok şuanetkinleştirsene windows u
ücretsiz yapılıyor ki hiç mi araştırmıyosnuz abicimKnk etkinleştirmeden bir çözüm gerek param yok şuan
Evet daha önce araştırmadım etkinleştirmeyiücretsiz yapılıyor ki hiç mi araştırmıyosnuz abicim
https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/Knk etkinleştirmeden bir çözüm gerek param yok şuan
Ücretsiz yapılan Windows etkinleştirmenin bir guvencesi yok
jkleqjrgEQWIURWOUEGTRHOIQWEhoıutiht9 dostum şaka mısın ?Ücretsiz yapılan Windows etkinleştirmenin bir guvencesi yok
Windowsu etkinleştir barını kaldıran bir kod var bulunca atarım yada sende araştırıp bakabilirsinÜcretsiz yapılan Windows etkinleştirmenin bir guvencesi yok
Doğru söylüyorjkleqjrgEQWIURWOUEGTRHOIQWEhoıutiht9 dostum şaka mısın ?
bunda herhangi bu uygula felan yüklemiyorsun ve 160 K dan fazla kişi yaptı ve bende 3 yıldır kullanıyom cmd üzerinden yapıyorsun korkmaÜcretsiz yapılan Windows etkinleştirmenin bir guvencesi yok
bcdedit -set testsıgnıng off + enterÜcretsiz yapılan Windows etkinleştirmenin bir guvencesi yok
Benim bu konuda bilgim yoktu böyle diyecegine düzgün anlatabilirdin yine de teşekkür ederimjkleqjrgEQWIURWOUEGTRHOIQWEhoıutiht9 dostum şaka mısın ?
dostum kaç yaşındasın ?Benim bu konuda bilgim yoktu böyle diyecegine düzgün anlatabilirdin yine de teşekkür ederim