Normal1080p düşük ayarlar
asus tuf gtx1660 6gb oc
ryzen5 2600
8gb crucial ram
ben mx-4 aldım termal macun değiştirmeni öneririm.normal değil bende ultrada 16x FXAA 50derece oluyor. rx570 4gb r52600 de
valla o macundan sürdüm ama hiç bir etki göstermedi yanlış mı sürdüm bilmiyorum da ilk defa sürmüştümnormal değil bende ultrada 16x FXAA 50derece oluyor. rx570 4gb r52600 de
Post automatically merged:
ben mx-4 aldım termal macun değiştirmeni öneririm.
sistemdeki aynı ramden bulsam alıcam da aynısı yok sanırım hiçbir yerde bulamadımNormal değerler. Rami arttırıp çift kanal yapabilirseniz gözle görülebilir bir performans farkı yaşarsınız.
benimki cl15 hemde 3000 mhz bunla performanslı çalışır mı
Bu ram ile uyumlu çalışmaz arkadaşın rami, yanlış atmayın. Adam alacak sonra bilgisayarı açılmayacak
Gayette çalışır niye çalışmasın?Bu ram ile uyumlu çalışmaz arkadaşın rami, yanlış atmayın. Adam alacak sonra bilgisayarı açılmayacak
3000mhz cl15 ram 3200mhz cl16 ram ile dual çalışacağını düşünmüyorum denemiştim çünkü olmamıştıGayette çalışır niye çalışmasın?
Çalışıyor sadece Manuel ayarlamak gerekebilir3000mhz cl15 ram 3200mhz cl16 ram ile dual çalışacağını düşünmüyorum denemiştim çünkü olmamıştı
Yine de bu rami önermembenimki cl15 hemde 3000 mhz bunla performanslı çalışır mı
3200mhz e overclocklayabilir diğer rami anca öyle ama uyumsuzluk ihtimalini de göz önünde bulundurmak lazım ya bilgisayarı açılmazsa? Parçalar uyumlu çalışmazsa bunun vebali öneren arkadaşa kalmayacak mı?Çalışıyor sadece Manuel ayarlamak gerekebilir
Yine de bu rami önermem
500e bunu alsan da aynı olay.![]()
Hikvision / HIKVISION 8GB DDR4 3200MHZ CL16 PC RAM U10 HKED4081CAA2F0ZB2/8G - Fiyatı, Yorumları
Hikvision / HIKVISION 8GB DDR4 3200MHZ CL16 PC RAM U10 HKED4081CAA2F0ZB2/8G yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Onermememekten kastım 75 TL boşuna fazla vermeye gerek yok
Ben calismayacagini düşünsem risk alır mıyım sence kanka?3200mhz e overclocklayabilir diğer rami anca öyle ama uyumsuzluk ihtimalini de göz önünde bulundurmak lazım ya bilgisayarı açılmazsa? Parçalar uyumlu çalışmazsa bunun vebali öneren arkadaşa kalmayacak mı?