Neler Yeni

Yardım Valoranttan ban mı yiyorum?

ecemtali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ecem TALİ
Ban felan yemezsin saçmalamışlar yeni rankın h.o zaten o rankta 16 20 flb vurabiliyosan (entry değilsen) baya iyi zaten valorantta tek önemli şey aim değil zaten oyun zekan ve bilgin o eloya eşdeğerse sıkıntı yok
Yok hayır entry değilim genelde map’e göre karakter alıyorum yada takımın pick ekranında neye ihtiyacı varsa. İleride biraz birikim yapınca yayınlarda umarım hep beraber kasarız 😇
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 girecekseniz düşmeniz basit 5. turda ff atın
Çok mantıklı dediğim gibi bir kaç oyun oynayıp gerçekten hakedip haketmediğimi düşünüp öyle yapmam en mantıklısı. Bu fikri de o arkadaşım verdi zaten bakalım hayırlısı olsun 🙃

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
mehmet alp kütük
Yok hayır entry değilim genelde map’e göre karakter alıyorum yada takımın pick ekranında neye ihtiyacı varsa. İleride biraz birikim yapınca yayınlarda umarım hep beraber kasarız 😇
yayın platform link?

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz

Çok mantıklı dediğim gibi bir kaç oyun oynayıp gerçekten hakedip haketmediğimi düşünüp öyle yapmam en mantıklısı. Bu fikri de o arkadaşım verdi zaten bakalım hayırlısı olsun 🙃
Yayın platform link alabilirmiyim izlemek isterim ve yakın zamanda istediğim sistemi alırsam takımında bulunmak da isterim benim içinde iyi olur

ecemtali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ecem TALİ
Yayın platform link alabilirmiyim izlemek isterim ve yakın zamanda istediğim sistemi alırsam takımında bulunmak da isterim benim içinde iyi olur
Şu an yayın değilde normal dc üzerinde giriyoruz arada takımla sadece spike rush yada copy mode giriyorum. Ranka dediğim gibi solo. Haftaya tekrardan işlerim azalınca gireceğim o zaman memnuniyetle girerim tabi ki 😇😇

MYSTIC

80+ Silver
Teşekkür ederim ama haketmediğim için gerçekten düşecek arkadaş arıyorum. Haftaya müsait olunca goldda kadar düşeceğim böyle bir muhabbet varmış şimdi bir arkadaş söyledi. Ben solo girmeyi seviyorum ve gerçekten beleşçilik (hazıra konmayı) sevmiyorum. Bu arada yorumun için çok sağol 🙏🏻
Hocam ilk olarak ban yemezsin arkadaşlar söylemiş zaten ama golda düşmek için duoya gerek yok.Zaten hak ettiğin ranka gelirsin.Gold oyuncusu elmasta oynayamaz zaten.Eger elmaslardan kotuysen yavaş yavaş düşersin zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Şu an yayın değilde normal dc üzerinde giriyoruz arada takımla sadece spike rush yada copy mode giriyorum. Ranka dediğim gibi solo. Haftaya tekrardan işlerim azalınca gireceğim o zaman memnuniyetle girerim tabi ki 😇😇
Dc linki alabilirmiyim reklam a girmemesi amacıyla özeldende atabilirsin tabi istersen

ecemtali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ecem TALİ
Hocam ilk olarak ban yemezsin arkadaşlar söylemiş zaten ama golda düşmek için duoya gerek yok.Zaten hak ettiğin ranka gelirsin.Gold oyuncusu elmasta oynayamaz zaten.Eger elmaslardan kotuysen yavaş yavaş düşersin zaten.
Dediğim gibi gold plat arasındaydım sürekli. Kimsenin ne hakkına ne oyununa zararım olsun isterim. O yüzden illaki düşüceksem 5’li şekilde düşmeyi tercih ederim en azından yanımdakileri tanırım kendi istekleriyle olmuş olur. Fakat anlamsız bir şekilde bir kaç maç atınca aynı vurduğumu ve aynı hatalardan dolayı öldüğümü fark ettim. Belki çok boost alan yada unlucly maçlardı bilemiyorum. Biraz daha dediğiniz gibi tecrübe etmem lazım 🙏 Yorumunuz için çok sağolun bu arada 😇

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
mehmet alp kütük
Dediğim gibi gold plat arasındaydım sürekli. Kimsenin ne hakkına ne oyununa zararım olsun isterim. O yüzden illaki düşüceksem 5’li şekilde düşmeyi tercih ederim en azından yanımdakileri tanırım kendi istekleriyle olmuş olur. Fakat anlamsız bir şekilde bir kaç maç atınca aynı vurduğumu ve aynı hatalardan dolayı öldüğümü fark ettim. Belki çok boost alan yada unlucly maçlardı bilemiyorum. Biraz daha dediğiniz gibi tecrübe etmem lazım 🙏 Yorumunuz için çok sağolun bu arada 😇
Gold elodayım aşırı toxic geziniyor

ecemtali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ecem TALİ
Ta
Dc linki alabilirmiyim reklam a girmemesi amacıyla özeldende atabilirsin tabi istersen
Tabi ki özleden atarım ama gaftaya girince atsam süper olur. Bir kaç kişi de yazdı ayıp olmasın kimseye dönüş sağlamazsam. O zaman fun modlarda oynarız sizin içinde sakıncası yoksa tabi ki 🙏

Gold elodayım aşırı toxic geziniyor
Maalesef uzun zamandır tecrübe ettiğim bir konuda. Ben Tr serverında girmesemde Fr’da oynuyorum yine de geliyordu 😔

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Ta

Tabi ki özleden atarım ama gaftaya girince atsam süper olur. Bir kaç kişi de yazdı ayıp olmasın kimseye dönüş sağlamazsam. O zaman fun modlarda oynarız sizin içinde sakıncası yoksa tabi ki 🙏
No problem tabii ki olur

MYSTIC

80+ Silver
Kimsenin (hele 4 kişi) gel Rank düşelim diyeceğini sanmıyorum.O ranklardaki insanlar ranklarina önem veriyorlar çünkü.
(Unlucy değil unlucky bu arada doğrusu.Belki doğrusunu biliyorsundur sadece yanlış yazmışsındır ama yine de başka yerlerde linç yememen için uyarayım dedim)

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
mehmet alp kütük
Ta

Maalesef uzun zamandır tecrübe ettiğim bir konuda. Ben Tr serverında girmesemde Fr’da oynuyorum yine de geliyordu 😔
Fr da damı geliyor ya valla rank kasmak cs den daha zormuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,625
Üyeler
165,558
Son üye
muhibbi
Top Bottom