Valve'ın politikası

Neden dediğimi de açıklayayım. Böyle diyen bir firmanın oyununda hile olmaması lazım ama her maç hile geliyor. Yani nasıl bir 0 tolerans anlamıyorum.
nasıl her maç hile geliyor anlamadım bana hiç gelmedi daha

sıkıntı şu hile olanlara ban atmayıp hile kullanmayanlara atıyorlar.
Emin ol ki bilgisayarında hile yüklü Overwatch'a düşünce sistemi tarıyolar dll bulunursa o hileyi kullanan herkesde ban yiyor şu ana kadar hile kullanmayıp ban yiyen sayısı çok çok çok azdır. Bu hesapta kullanmasan bile başka hesapta kullanmışsındır veya yüklüdür.

Cidden hile olmasa tamam diyeceğim ama zaten anakart da ban atmıyorsun. Yani bu adamlar yine gelip hile ile oynayacak.

nasıl her maç hile geliyor anlamadım bana hiç gelmedi daha
hizmet rozetin steam hesabında satın alınmış oyun prime madalyası ve hesabın 2017 den satın alınma ise kolay kolay hile gelmez ama prime a yeni giren birisi hileden geçemiyor hele free de adını bile almıyayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cidden hile olmasa tamam diyeceğim ama zaten anakart da ban atmıyorsun. Yani bu adamlar yine gelip hile ile oynayacak.
anakart ban atması çözüm değil spooferler var vanguard gibi biosdaki id leride değiştirilemez yapması lazım ama nerdeee

Emin ol ki bilgisayarında hile yüklü Overwatch'a düşünce sistemi tarıyolar dll bulunursa o hileyi kullanan herkesde ban yiyor şu ana kadar hile kullanmayıp ban yiyen sayısı çok çok çok azdır. Bu hesapta kullanmasan bile başka hesapta kullanmışsındır veya yüklüdür.
bilgisayarımda hile yüklü değil hergün antivürüs taramasıda yapıyorum hatdaha torent cheat engine gibi şeyler bile yüklü deil zararlı yazılımda yok
kısacası valvenin hile koruma sistemi ÇÖP güven faktörümüde artırmak için herşeyi yaptım

Tek çözüm FPL o da 1 yıl da maç buluyor.

dediğin şeyin alakası yok geneli zaten yapar yapmaz vac ye düşüyor bazı bypass teknikleri var vac algılayamıyor ama bu seferde ow yemen mümkün legit oynayıp ban yemeyen bir sürü insan var

Vac'dan haksız yere ban yenir. Bunu zaten Valve da söylüyor ama açmayacağını da belirtiyor.
Steam Destek VAC ve Oyun Yasaklamalarını kaldıramaz. Yasağın yanlışlıkla uygulandığını düşünseniz bile. Steam hesabınızın güvenliğinden siz sorumlusunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,265
Üyeler
191,610
Son üye
beladril
Geri