Neler Yeni

İnceleme VALVE'İN YENİ SIZDIRILAN OYUNU - DEADLOCK!

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
HEPİMİZ VALVE'I BİLİYORUZ. DOTA L4D HALF LİFE TF VE CS GİBİ OYUNLARIN YAPIMCISI OYUN DÜNYASININ SAYILI FİRMALARINDAN
VALVE, YENİ BİR THİRD PERSON FPS SHOOTER OYUNU ÜZERİNDE ÇALIŞIYOR. DAHA ÖNCESİNDE UFAK SIZINTILALA BİRLİKTE
PROJE ADINI NEON PRIME OLARAK BİLDİĞİMİZ OYUNUN GERÇEK İSMİ DEADLOCK..

Alıntıyı görüntüle

OYUNUN YAPIMCI ŞİRKETİ VALVE OLSA DA OYUNU GELİŞTİREN EKİP ICEFROG, 2005'DEN BERİ DOTAYI GELİŞTİREN EKİP. ICEFROG
ESKİ ADIYLA NEON PRIME YENİ ADIYLA DEADLOCK'U YAPMAK İÇİN 2 SENE ÖNCE DOTA'YA ARA VERMİŞTİ

Alıntıyı görüntüle

GABEFOLLOWER'IN TWEETİNE GÖRE VALVE'İN YENİ OYUNU DEADLOCK KAHRAMANLARI YÖNETTİĞİMİZ 3. ŞAHIŞ BAKIŞ AÇISINA SAHİP
REKABETÇİ SHOOTER OYUNU. 4 KORİDORLU BÜYÜK BİR HARİTA VE 6VS6 BİR SAVAŞ
EŞYA VE YETENEKLER KULE SAVUNMA MEKANİĞİ, YARATIKLAR SİHİRBAZLAR VE ROBOTLAR,
BIOSHOCK INFINITY'E BENZEYEN HIZLI SEYEHAT SEÇENEĞİ

+ABİ KARIŞIK VAR MI?
-VAR
+YÜKLE

CS2 REZİLLİĞİNDEN SONRA OYUN TUTSUN DİYE TÜM TUŞLARA BASAN VALVE
OYUNUN ÇOK HIZLI MEKANİKLERE SAHİP OLACAĞINI SÖYLEYEREK OVERWATCH BENZERİ BİŞEYLER KAFADA CANLANDIRIRKEN
OYUNUN İLHAM ALDIĞI VE AHANDA ŞU ÖZELLİĞİ GÜZELMİŞ DİYEREK ARAKLADIĞI OYUNLAR İSE
TF2, OVERWATCH, VALORANT, SMITE ,ORC MUST DIE
OYUNDAKİ KARAKTERİN TASARIMLARININ İSE DOTA EVRENİNE BENZEDİĞİNİ YAZMIŞ GABEFOLLOWER

OYUNUN SIZAN GÖRSELLERİNE DE BİR BAKALIM
Bu oyundan sızdırılan ilk görselimiz olan oyun içi bir görsel

Alıntıyı görüntüle

ALT KISIMDA SKİLLERİMİZİ GÖREBİLİRKEN KARAKTERİN SOLUNDA MUHTEMELEN CAN VEYA STAMİNAMIZI C
ROSSHAIRIN SAĞ KISMINDA DA MERMİ KAPASİTEMİZİ GÖRMEK MÜMKÜN.
BU HALİYLE FORTNİTE'A DA BENZEMİYOR DEĞİL İŞİN AÇIKCASI..

Alıntıyı görüntüle

BU GÖRSELDE OYUNDAN SIZAN İLK VE TEK KARAKTER OLAN GREY TALON'U GÖRÜYORUZ
4 ADET SKİLLE SAHİP ELİNDEKİ YAY'DAN DA BUNU ANLAMAK MÜMKÜN ZATEN İSMİNİN ALT KISMINDA DA
LONG RAGE YAZISI BİZLERİ KARŞILAMAKTA.

KONU BİRAZ UZUN OLACAĞINDAN BURAYA DAHA FAZLASINI YAZMAK İSTEMEDİM
EĞER OYUNU MERAK ETTİYSENİZ BİRKAÇ SIZAN GÖRSELİN DE BULUNDUĞU BİR VİDEO HAZIRLADIM.
BURADA DAHA DETAYLI ARAŞTIRMASIYLA DEADLOCKU BULABİLİRSİNİZ.

Bir valve kalmıştı para için oyun yapan

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
cs2 rezilliği mi oyun anlık 1.1m oynanıyor :D
CS2 rezilliğin dizboyudur. Anlık 1 Milyon oynanması kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Yıllarca source 2 bekletip Oyun daha hazır değilken tutupta oyunu çıkarırsan CS2 rezilliği deriz. Koskoca CS ismi böyle bir çıkışı hak etmedi. Condition Zero mu daha kötü çıkış yaptı CS2 mi diye sorarsan CS2 derim. Basit sorunları aylarca çözmediler, her oyunda olan sağ sol el muhabbetini kaç sene getirmediler geçenlerde geldi, hitbox problemlerini ve bize mükemmelmiş gibi lanse edilen Subtick muhabbetine girmiyorum bile... Bildiğin rezilliğin dizboyuydu bana kalırsa.. Valve'yi ve CS hakkında yapılacak potansiyeli bildiğimden özellikle üstüne basa basa rezillik dedim.
Küçüklüğünü CS1.6 ergenliğini CSGO ile geçirmiş gözünü ekrandan ayırmadan CS oynamış biri olarak bunları rahatça söyleyebiliyorum biraz fanboyluk yapmamak lazım kötüdür benim için.
Sizler için durum biraz farklı olabilir daha farklı açılardan da düşünüyor olabilirsiniz ancak benim için rezalettir CS2'nin çıkışı. Şuan biraz toparlamaya çalışıyor da ne kadar başarıyor bilmiyorum..

Ha birde CS dediğimiz isim o kadar büyük bir isim ki oyunu daha da kötü çıkarsalar hala oynayan büyük bir kitle olacaktı. İnsanların CS1.6'dan CSGO'ya geçmesinin sebebi E-Spor takımlarıydı tüm sektör GO'ya kaymıştı ki oyuncular da GO'ya geçti.

Eğer CSGO kalsaydı ve CS2 diye ayrı bir oyun çıksaydı sence oyuncular CS2 mi oynardı CSGO mu? biraz öyle bakmak lazım. CSGO'da yaptığı hatayı bir daha yapmak istemediğinden CSGO'yu kaldırıp CS2'yi aktif ettiler gibi bir muhabbet var burada..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tutmaz bu oyun.İlk 1-2 ay zirvede takılır sonra ortalama 30k oyuncusu olur azalarak gider. 6v6 5v5 gibi valorant cs yada smite benzeri bir oyuna ihtiyacı yok piyasanın.Oturup tf2 yi düzeltsinler bunu yapacaklarına...
Valla pek belli olmaz hiç tutmaz denilen oyunlar günlerce top5'de takılıyor canlı yayın platformlarında

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,146
İsim
Furkan Görür
overwatchı marvel rivals bitirdi şimdi marvel rivalsıda valve bitirecek.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can

Waltuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
1
yaw anlayıver işte :kekw: 3.şahıs bakış açısına sahip dıkşın dıkşın çatışma oyunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valveyi kim bitirecek?
Anladım zaten de third person shooter desen geçsen bitmişti zaten fps kısmı fazla :kekw:

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Toplama PC gibi oyun olmuş. İşte beklediğimiz yaratıcılık. Önce diğer oyunlarını düzeltsinler.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,486
İsim
Oğuz
İşte Valorant, CS ile değil bu oyunla kıyaslanır ancak.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
İşte Valorant, CS ile değil bu oyunla kıyaslanır ancak.
bi bitmedi sizin şu birbiriyle alakası olmayan oyunları kıyaslamanız 😅
Çok karşılaştırmak istiyorsan Anti-Cheat'leri falan da karşılaştırabilirsiniz ikisinin de iyi ve kötü olduğu noktalar var öyle çokta fanboyluk yapmamak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,809
Üyeler
161,346
Son üye
SamereL
Top Bottom