kaani
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 485
- İsim
- Kaan
İkisine de ara ara giriyorum ve kötü de değilim bence, Valorant rankım Diamond ve üstü dolanıyor/CS tarafında da seçkin modunda pek kasılmadım ama 20 bin gördüm eskiden Global altına düşmüyordum. Şuna getireceğim, ikisi de güzel oyun ancak Counter Strike apayrı bir seviye, sezonluk değil asırlık oyun. Baktığımızda adamların 12 yıl önce çıkarttığı oyun halen milyonu görüyor ve altına düşmüyor, bunu sağlamaları gerek skin pazarı gerek kasa açma sistemi gerek oyun modları. Dediğim gibi arkada başka bir oyun çıkıyor uzunca bir süre konuşulacak ve oynanacak olan diye düşünüyorum.Oyun çıktığı gibi duruyor çünkü düzeltilecek büyük handikapları yoktu CS2 gibi biraz öyle düşünmek lazım. Ekstra UI eklemeleri ile işte Sağdaki ölüm öldürme görsellerini değiştirerek biraz sağa solu düzelterek yoluna devam ediyor ki bu olması gereken diye düşünüyorum. CS2'deki gibi oyun çıkış yaptığında büyük problemler yoktu Valorant kısmında.
Bunun sebebi de bence insanlar hiç üstüne gitmiyoruz bakmıyoruz demesin diye güncellemeler getirmeleri. Şu an halihazırdaki oyuncuları kaybetmemek için göstermelik dümenden güncellemeler Umarım bir bomba geliyordur yakın dönem için.Valve evet kusursuz yapmaya çalışıyor ancak CS2'ye kadar bunu devam ettirdi. Riot Games'in Valorant'ından mı korktular ne amaçla hangi akla hizmet 24 Senelik Counter-Strike serisini öyle bir haldeyken çıkardılar inan hala düşündüğümde cevabını bulamıyorum. Hadi hepsini geçtim yav oyunu hiç açıp kendiniz de mi oynamadınız abi burada hitbox problemi var abi burası sıkıntılı abi bunun optimizasyonu tam değil falan diye..
Subtick muhabbeti zaten evlere şenlik