Neler Yeni

İnceleme VALVE'İN YENİ SIZDIRILAN OYUNU - DEADLOCK!

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
valve bence artık bozdu 0 beklentiiçindeyim

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Furkan Görür
yaw anlayıver işte :kekw: 3.şahıs bakış açısına sahip dıkşın dıkşın çatışma oyunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valveyi kim bitirecek?
riotgames. Valvenin neyi var ki? bir cs2 birde tft dışında. Bu oyunda çıkarsa kimse beğenmezse de tft gibi zamanla unutulur ve sabit bir kitleye hizmet ederdi.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
riotgames. Valvenin neyi var ki? bir cs2 birde tft dışında. Bu oyunda çıkarsa kimse beğenmezse de tft gibi zamanla unutulur ve sabit bir kitleye hizmet ederdi.
Riot da çok güçlü ancak Valve gibi bir şirketi bitirebilir mi biraz zor. Riot Games Valorant community'sini biraz daha fazla dinleyip önemserse Valve'nin çok önüne geçebilir.
Ha şuanda dahi Community kısmını Valveden çok çok daha fazla önemsiyor ancak gene de yetersiz kalıyor Valorant tarafında.. Verilen cezaların artırılması gibi şeyleri oyuncu sayısını düşürmemek için midir bilmem yapmıyorlar mesela..

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Furkan Görür
Riot da çok güçlü ancak Valve gibi bir şirketi bitirebilir mi biraz zor. Riot Games Valorant community'sini biraz daha fazla dinleyip önemserse Valve'nin çok önüne geçebilir.
Ha şuanda dahi Community kısmını Valveden çok çok daha fazla önemsiyor ancak gene de yetersiz kalıyor Valorant tarafında.. Verilen cezaların artırılması gibi şeyleri oyuncu sayısını düşürmemek için midir bilmem yapmıyorlar mesela..
2 firmada birbirini bitireceğini sanmıyorum. Burada önemli olan oyunlar. Valve TPS oyunu çıkartır 1-2 yıl sonra riotgames TPS oyunu yapar ve valveden daha fazla oynanır. 2 Firmada aynı gün aynı tür oyun yapsa o zaman ayrı olurdu. Riotgames oyun kısmında acele etmiyor. Bir rakip çıkar o rakibi inceler sonra o oyunu yapar. Valorant mesela overwatch için yapıldı ve overwatchı bitirmek için çıktı ve bitirdi. Kemik kitle duruyordu onu da marvel rivals aldı.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
2 firmada birbirini bitireceğini sanmıyorum. Burada önemli olan oyunlar. Valve TPS oyunu çıkartır 1-2 yıl sonra riotgames TPS oyunu yapar ve valveden daha fazla oynanır. 2 Firmada aynı gün aynı tür oyun yapsa o zaman ayrı olurdu. Riotgames oyun kısmında acele etmiyor. Bir rakip çıkar o rakibi inceler sonra o oyunu yapar. Valorant mesela overwatch için yapıldı ve overwatchı bitirmek için çıktı ve bitirdi. Kemik kitle duruyordu onu da marvel rivals aldı.
Riot Games o konuda çok zekice davranıp kartları zamanında ve güzel oynayan bir firma bende o kısmını seviyorum. Ancak ben LoL falan oynamam benim Riot Games ile tanışmam 2020'de Beta zamanında Valorant ile oldu. Sanki oyunun ilk zamanları Topluluğu daha fazla önemseyen bir firmayken şuanda öyle pekte önemsediklerini düşünmüyorum. Tabi arkada neler döndüğünü neler yapıldığını da bilmiyoruz belki kendilerince haklı sebepleri vardır ancak Ücretsiz ve elinde yeterli düzeyde bilgisayarı olan herkes indirip oynayabiliyorsa bu oyunu burada cezai işlemlerin en azından troller için daha ağır olması lazım çünkü valorantı bırakanların büyük bir kısmı bu yüzden bıraktı. Troll oyuncu kitlesini kaybetmeyelim üzmeyelim diye beklerken Kendi has kitlesini kaybediyor ve pek farkında da değil gibi..

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Furkan Görür
Riot Games o konuda çok zekice davranıp kartları zamanında ve güzel oynayan bir firma bende o kısmını seviyorum. Ancak ben LoL falan oynamam benim Riot Games ile tanışmam 2020'de Beta zamanında Valorant ile oldu. Sanki oyunun ilk zamanları Topluluğu daha fazla önemseyen bir firmayken şuanda öyle pekte önemsediklerini düşünmüyorum. Tabi arkada neler döndüğünü neler yapıldığını da bilmiyoruz belki kendilerince haklı sebepleri vardır ancak Ücretsiz ve elinde yeterli düzeyde bilgisayarı olan herkes indirip oynayabiliyorsa bu oyunu burada cezai işlemlerin en azından troller için daha ağır olması lazım çünkü valorantı bırakanların büyük bir kısmı bu yüzden bıraktı. Troll oyuncu kitlesini kaybetmeyelim üzmeyelim diye beklerken Kendi has kitlesini kaybediyor ve pek farkında da değil gibi..
ceza kısmında TR ye hep istisna yapıyorlar. LoL de mesela 2014 den beri ben oynuyordum. Euw da anında ban yerken TR de şansımı zorlarsam ban yiyorum çünkü toxic bir oyun kültürüne sahibsin ve TR sunucularında, eu westteki gibi kuralları uygularsan oyuncu kalmaz diye TR sunucularında hep ayrıcalık var. Valorantta ise yine aynı şekilde. TR hesabı oluşturmuşsan ve yabancılardan report yemezsen kolay kolay banlanmıyorsun

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
ceza kısmında TR ye hep istisna yapıyorlar. LoL de mesela 2014 den beri ben oynuyordum. Euw da anında ban yerken TR de şansımı zorlarsam ban yiyorum çünkü toxic bir oyun kültürüne sahibsin ve TR sunucularında, eu westteki gibi kuralları uygularsan oyuncu kalmaz diye TR sunucularında hep ayrıcalık var. Valorantta ise yine aynı şekilde. TR hesabı oluşturmuşsan ve yabancılardan report yemezsen kolay kolay banlanmıyorsun
Valla ne kadar doğrudur bilinmez ama bence yanlış ben 2 dakika yerine 15 dakika da beklerim oyuna girmek için yeter ki troller gelmesin kâfi

The Semih

80+ Gold
Meşhur oyun yapmak imkansız oldu argümanı biraz yanlış bişey ya Yapımcısı Valve ise gene oynanır ancak bu tarz toplama bir oyun ne kadar hoş karşılanır orasını kestirmek zor
Piyasada belirli oyunlar domine ediyor, Valorant - CS - Lol - Fortnite - Pubg - Tarkov vesaire bu oyunların benzer türü çıksada meşhur olması çok zorlaştı, özgün içerik üretmeleri gerekiyor.

Oyuncular bu oyunlara yatırım yapıyor kolay kolay kitle kaydırmak çok zor. Tarkov mesela yenipaket çıkardığı için insanlar tribe girip arena breakouta gitti ama hepsi geri dönücek tarkova.

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Kaan
Valve bir şeyi yaptığında kusursuz yapmaya çalışıyor, Half Life serisi en iyi hikayeli oyun serisidir benim için. Counter Strike serisi de FPS oyunlarının en iyisidir, daha ötesi yok. Ancak bu mükemmellik isteği firmayı sıkıntıya uğratacak gibi. CSGO kesinlikle CS2'den oynanış olarak kat kat keyifliydi ve performans tarafında problemsizdi. CS2 şu anda iyi bir noktada, keyifli ancak çok yavaşlar güncelleme ve ilerletme konularında. Bence birkaç farklı projede çalıştıkları için Counter Strike serisi biraz geri planda bırakılıyor. Half Life Alyx çıktığında yine en muazzam VR oyunlarından birisi olarak çıktı ki, evet gerçekten de öyle. Bekleyelim bakalım, kötüleyip duranların aynı kötülemeyi Riot Games'e de yapması gerekir çünkü bir adım öteye gidemediler, oyun çıktığı gibi duruyor.

Ayrıca buna şunu da eklemem lazım ki CSGO'yu zaten kumar sitelerinden dolayı dava yemesinden sonra saldıkları gözüküyor. Tam o dönemde hilelerin ipi kopmuştu. Mis gibi oyun hile bataklığına tam o vakit dönmeye başladı. Belki de kazanç durumu birnevi azaldığı için aynı potansiyelde bir şeyler arıyorlar, arkada çalışıyorlar. Uzun sürüyor olabilir çünkü Valve sezonluk oyunlar peşinde koşmuyor (yine bahsetmek istiyorum kötü firmadan) Riot Games gibi (daha birçok firma var benzeri ama Valorant ile CS karşılaştıranlar için bu örnek). Neon Prime/Deadlock belki de inanılmaz bir oyun olacak, kim bilir.

Son düzenleme:

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
oyun çıktığı gibi duruyor
Oyun çıktığı gibi duruyor çünkü düzeltilecek büyük handikapları yoktu CS2 gibi biraz öyle düşünmek lazım. Ekstra UI eklemeleri ile işte Sağdaki ölüm öldürme görsellerini değiştirerek biraz sağa solu düzelterek yoluna devam ediyor ki bu olması gereken diye düşünüyorum. CS2'deki gibi oyun çıkış yaptığında büyük problemler yoktu Valorant kısmında.

Valve bir şeyi yaptığında kusursuz yapmaya çalışıyor
Valve evet kusursuz yapmaya çalışıyor ancak CS2'ye kadar bunu devam ettirdi. Riot Games'in Valorant'ından mı korktular ne amaçla hangi akla hizmet 24 Senelik Counter-Strike serisini öyle bir haldeyken çıkardılar inan hala düşündüğümde cevabını bulamıyorum. Hadi hepsini geçtim yav oyunu hiç açıp kendiniz de mi oynamadınız abi burada hitbox problemi var abi burası sıkıntılı abi bunun optimizasyonu tam değil falan diye..
Subtick muhabbeti zaten evlere şenlik

22ERSO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
EGE AYDIN
HEPİMİZ VALVE'I BİLİYORUZ. DOTA L4D HALF LİFE TF VE CS GİBİ OYUNLARIN YAPIMCISI OYUN DÜNYASININ SAYILI FİRMALARINDAN
VALVE, YENİ BİR THİRD PERSON FPS SHOOTER OYUNU ÜZERİNDE ÇALIŞIYOR. DAHA ÖNCESİNDE UFAK SIZINTILALA BİRLİKTE
PROJE ADINI NEON PRIME OLARAK BİLDİĞİMİZ OYUNUN GERÇEK İSMİ DEADLOCK..

Alıntıyı görüntüle

OYUNUN YAPIMCI ŞİRKETİ VALVE OLSA DA OYUNU GELİŞTİREN EKİP ICEFROG, 2005'DEN BERİ DOTAYI GELİŞTİREN EKİP. ICEFROG
ESKİ ADIYLA NEON PRIME YENİ ADIYLA DEADLOCK'U YAPMAK İÇİN 2 SENE ÖNCE DOTA'YA ARA VERMİŞTİ

Alıntıyı görüntüle

GABEFOLLOWER'IN TWEETİNE GÖRE VALVE'İN YENİ OYUNU DEADLOCK KAHRAMANLARI YÖNETTİĞİMİZ 3. ŞAHIŞ BAKIŞ AÇISINA SAHİP
REKABETÇİ SHOOTER OYUNU. 4 KORİDORLU BÜYÜK BİR HARİTA VE 6VS6 BİR SAVAŞ
EŞYA VE YETENEKLER KULE SAVUNMA MEKANİĞİ, YARATIKLAR SİHİRBAZLAR VE ROBOTLAR,
BIOSHOCK INFINITY'E BENZEYEN HIZLI SEYEHAT SEÇENEĞİ

+ABİ KARIŞIK VAR MI?
-VAR
+YÜKLE

CS2 REZİLLİĞİNDEN SONRA OYUN TUTSUN DİYE TÜM TUŞLARA BASAN VALVE
OYUNUN ÇOK HIZLI MEKANİKLERE SAHİP OLACAĞINI SÖYLEYEREK OVERWATCH BENZERİ BİŞEYLER KAFADA CANLANDIRIRKEN
OYUNUN İLHAM ALDIĞI VE AHANDA ŞU ÖZELLİĞİ GÜZELMİŞ DİYEREK ARAKLADIĞI OYUNLAR İSE
TF2, OVERWATCH, VALORANT, SMITE ,ORC MUST DIE
OYUNDAKİ KARAKTERİN TASARIMLARININ İSE DOTA EVRENİNE BENZEDİĞİNİ YAZMIŞ GABEFOLLOWER

OYUNUN SIZAN GÖRSELLERİNE DE BİR BAKALIM
Bu oyundan sızdırılan ilk görselimiz olan oyun içi bir görsel

Alıntıyı görüntüle

ALT KISIMDA SKİLLERİMİZİ GÖREBİLİRKEN KARAKTERİN SOLUNDA MUHTEMELEN CAN VEYA STAMİNAMIZI C
ROSSHAIRIN SAĞ KISMINDA DA MERMİ KAPASİTEMİZİ GÖRMEK MÜMKÜN.
BU HALİYLE FORTNİTE'A DA BENZEMİYOR DEĞİL İŞİN AÇIKCASI..

Alıntıyı görüntüle

BU GÖRSELDE OYUNDAN SIZAN İLK VE TEK KARAKTER OLAN GREY TALON'U GÖRÜYORUZ
4 ADET SKİLLE SAHİP ELİNDEKİ YAY'DAN DA BUNU ANLAMAK MÜMKÜN ZATEN İSMİNİN ALT KISMINDA DA
LONG RAGE YAZISI BİZLERİ KARŞILAMAKTA.

KONU BİRAZ UZUN OLACAĞINDAN BURAYA DAHA FAZLASINI YAZMAK İSTEMEDİM
EĞER OYUNU MERAK ETTİYSENİZ BİRKAÇ SIZAN GÖRSELİN DE BULUNDUĞU BİR VİDEO HAZIRLADIM.
BURADA DAHA DETAYLI ARAŞTIRMASIYLA DEADLOCKU BULABİLİRSİNİZ.

Adamlar yaşlı sova yapmış :D

Top Bottom