Valve bir şeyi yaptığında kusursuz yapmaya çalışıyor, Half Life serisi en iyi hikayeli oyun serisidir benim için. Counter Strike serisi de FPS oyunlarının en iyisidir, daha ötesi yok. Ancak bu mükemmellik isteği firmayı sıkıntıya uğratacak gibi. CSGO kesinlikle CS2'den oynanış olarak kat kat keyifliydi ve performans tarafında problemsizdi. CS2 şu anda iyi bir noktada, keyifli ancak çok yavaşlar güncelleme ve ilerletme konularında. Bence birkaç farklı projede çalıştıkları için Counter Strike serisi biraz geri planda bırakılıyor. Half Life Alyx çıktığında yine en muazzam VR oyunlarından birisi olarak çıktı ki, evet gerçekten de öyle. Bekleyelim bakalım, kötüleyip duranların aynı kötülemeyi Riot Games'e de yapması gerekir çünkü bir adım öteye gidemediler, oyun çıktığı gibi duruyor.
Ayrıca buna şunu da eklemem lazım ki CSGO'yu zaten kumar sitelerinden dolayı dava yemesinden sonra saldıkları gözüküyor. Tam o dönemde hilelerin ipi kopmuştu. Mis gibi oyun hile bataklığına tam o vakit dönmeye başladı. Belki de kazanç durumu birnevi azaldığı için aynı potansiyelde bir şeyler arıyorlar, arkada çalışıyorlar. Uzun sürüyor olabilir çünkü Valve sezonluk oyunlar peşinde koşmuyor (yine bahsetmek istiyorum kötü firmadan) Riot Games gibi (daha birçok firma var benzeri ama Valorant ile CS karşılaştıranlar için bu örnek). Neon Prime/Deadlock belki de inanılmaz bir oyun olacak, kim bilir.