Vampire Survivors Epic Games vs Steam

Xbox Store'da çok daha ucuzmuş. Oraya fiyatlandırma uygulamamışlar sanırım indirimsiz bile oyunun kendisi 45 DLC lerle 138 liraya geliyor.
İndirimli 100 liraya kadar düşüyor oradan alacağım. Konuya yazan herkese teşekkürler.

Dostlar steamde oyun 320TL'ye geliyor ve satın aldım. Epic Games'te indirimde 190TL (DLC dahil) gibi bir fiyata düşebiliyor. Sizce iade edip epicten mi alayım ne dersiniz?
kankam telefonda ücretsiz diye biliyorum zaten uzun süre oynamazsın google playden indir takıl sonra silersin zaten :D oyun çok hantal

Dostlar steamde oyun 320TL'ye geliyor ve satın aldım. Epic Games'te indirimde 190TL (DLC dahil) gibi bir fiyata düşebiliyor. Sizce iade edip epicten mi alayım ne dersiniz?
Enayiliğe gerek yok nerede ucuzsa oradan

kankam telefonda ücretsiz diye biliyorum zaten uzun süre oynamazsın google playden indir takıl sonra silersin zaten :D oyun çok hantal
Kanka telefondan oyunun orijinal halini nerdeyse bitirdim (30-40 saatim vardır) 😄
DLC lerini de oynamak istiyorum ama bilgisayardan alayım dedim ordan daha çok oynarım diye konuyu o yüzden açtım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Enayiliğe gerek yok nerede ucuzsa oradan
Katılıyorum. Önceden steam fetişim vardı da soğudum artık şu politikalardan dolayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,649
Üyeler
184,958
Son üye
0din
Geri