Maalesef olmuyor bende aynı fikirdeydim ama epic de steam gibi oyunun kendisi olmadan dlc satmıyor beklicez artık steam de indirime girince alıcaz oyun 250tl iken ön siparişte steamden almıştım almasaydım keşke
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şöyle bir durum var ama 22 dolara(634tl bankaya göre değişebilir) steamden almak var 23 dolar (666,66) epic de hem oyunu hem dlc yi neredeyse aynı fiyata almak var indirim kuponu dlc de eklense %33 sayesinde 130 tl daha indirim olacaktı oyunda 530 tl gibi bişey olacaktı tüh
Artı olarak %10 geri ödeme yapıyor epic games kupon olarak ödüyor o zaman 610 tl ye gelmiş oluyor daha ucuza geliyor yani
üstüne Nays (iş bankasının sanal banka kartı gibi bir şey) ile alışveriş yaparsan %20 geri ödeme yapıyor 666 nın %20 si 532,8 ye gelmiş oluyor
steamden de oluyor Nays 22 dolar yerine 17,6 a da almış oluyorsun mantıken
Alıntıyı görüntüle
Maalesef olmuyor bende aynı fikirdeydim ama epic de steam gibi oyunun kendisi olmadan dlc satmıyor beklicez artık steam de indirime girince alıcaz oyun 250tl iken ön siparişte steamden almıştım almasaydım keşke
Alıntıyı görüntüleŞöyle bir durum var ama 22 dolara(634tl bankaya göre değişebilir) steamden almak var 23 dolar (666,66) epic de hem oyunu hem dlc yi neredeyse aynı fiyata almak var indirim kuponu dlc de eklense %33 sayesinde 130 TL daha indirim olacaktı oyunda 530 TL gibi bişey olacaktı tüh
Artı olarak %10 geri ödeme yapıyor epic games kupon olarak ödüyor o zaman 610 TL ye gelmiş oluyor daha ucuza geliyor yani
üstüne Nays (iş bankasının sanal banka kartı gibi bir şey) ile alışveriş yaparsan %20 geri ödeme yapıyor 666 nın %20 si 532,8 ye gelmiş oluyor
steamden de oluyor Nays 22 dolar yerine 17,6 a da almış oluyorsun mantıken
Hocam nays EA app den oyun alincada %20 indirim yapıyor mu ve bu indirim sadece ilk alışveriş için mi geçerli veya neler için geçerli aydınlatabilir misiniz?
Hocam nays EA app den oyun alincada %20 indirim yapıyor mu ve bu indirim sadece ilk alışveriş için mi geçerli veya neler için geçerli aydınlatabilir misiniz?
Cyberpunk ikili paketini al ben pcden tıklıyom bşka oyun çıkıyordu,telefondan aldım faturası şöyle 491 TL'ye geldi cyberpunk+dlc.Tek tek sepete atınca fiyat farklı oluyor yani,birde nays ile aldım geri ödeme olur diye tahmin ediyorum daha öncesinde oyun aldım nays ile gelmişti.