Van'a Üniversiteyi Erdoğan Getirmiş

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Ule Erduhan yaptın yine şakanı
🤪

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Komikmi erdoğan olmasa şuan elindeki şeyde olmazdı abi yeterr dayanamıyorum tayyibime laf ettirmemmmm(!) Şu ünlemi koymasam ciddiye alanlar olur vallahi

cumhurbaşkanım dediyse doğrudur

Şizofreni, hastaların gerçek ile gerçek dışı olan olguları birbirinden ayırt edememesine yol açan, sağlıklı düşünce akışı, duygu kontrolü ve normal davranışa engel olan ciddi bir beyin hastalığıdır. Çoğu zaman yavaş yavaş gelişim gösterir.
Sizofrenlikle alakasi yok akpnin genel kitlesi arastirma yapmaktan aciz ilk maymunlardsn olustugu icin adam ne dersem inaniyoflae mantigiyls konusuyor. Sahseb erdogan asiri derecede zeki birisi cok fena manipule etme yetenegi var adamdaki iqnun ceyregini forumdakilere dagit mucit olur bunlar

Dostlar biliyor muydunuz İstanbul'u ben fethettim. Zaman makinesiyle bu yıllara geldim. Birkaç ay sonra 2088'e gideceğim.
Ben gizli bir milyarderim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sahseb erdogan asiri derecede zeki birisi
La olum şey misin sen?
adamdaki iqnun ceyregini forumdakilere dagit mucit olur bunlar
La bi git sabrımı taşırma. Forumdayız diye bir şey de diyemiyorum. Mucitmiş.

Şu bir gerçek ki senin kadar ŞEY değil forumdakiler. Senin kapasitenin yetmediği şeylere karışma, ok?

Dostlar biliyor muydunuz İstanbul'u ben fethettim. Zaman makinesiyle bu yıllara geldim. Birkaç ay sonra 2088'e gideceğim.
Ben gizli bir milyarderim.

La olum şey misin sen?

La bi git sabrımı taşırma. Forumdayız diye bir şey de diyemiyorum. Mucitmiş.

Şu bir gerçek ki senin kadar ŞEY değil forumdakiler. Senin kapasitenin yetmediği şeylere karışma, ok?
Bro sen sikintili misin ? :D adami desteklemiyorum sadece manipule yetenegi var diyorum bana bos bos konusup canimi sikma

Ok mok diyor velede bak daha okudugunu anlamiyor yol al kalbini kirmayayim

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Ülkede herkes komedyen olmuş cumhurbaşkanından bakanına kadar ama artık gülmüyoruz yatırıp öpesimiz geliyor

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bunun çok benzeri örnekleri var:

Geri