OP - Operatör (AWP) Silahı veya Over Power olarak kullanılır.
HS - Dümdüz Headshot.
One Tap - Tek mermide işi bitirme.
Ben de fazla bilmiyorum çaktırma!
Riot istediği kadar uğraşsın hileler çıkmaya devam edecek ve bu sorun ne yazık ki durdurulamayacak her patch sonrası bypass çıkartıyorlar ve riot her gün zula gibi güncelleme atmıyor farkındaysanız ki zulada bile neredeyse her gün yeni patch gelmesine rağmen hileler her gün güncelleniyor ve hiçbir şekilde bitmiyor. Bu arada bu hile kullananların hesapları banlansa bile hiçbir şekilde cihaz banı atılamıyor kullandıkları lanet olası spoofer yüzünden! Spoofer anakart ram harddisk gibi tüm bilgisayar bileşenlerinin (mouse,klavye gibi şeyler dahil) seri kodlarını değiştirmeye işe yarıyor yani asıl cihaza ban atamıyor ne yazık bu sebeple valorant IP ban yeseler bile çok zor değil IP değiştirmek modemi resetle ve ip değişti tekrar hile ile oynamaya devam ke Veee hile kullanmayan ben ki hile kullansam yeni hesap açar oynayabilirdim rahatlıkla Ban yedim hemde sebep ne biliyor musunuz hile hile kullanmıyorum hiçbir şekilde farenin macro programı var evet ama sadece yüklü herhangi bir config yüklü değil içinde onuda dpi ayarlarını vs. yapmak için indirdim eee o zaman ben napayım? ben ban yiyorum bunlar yemiyor ise böyle ritonun pü benn
He olabilir valla bende çoğunlukla one tap atıyorum cs:go oynayan biri için valorant minecraft gibi bir oyun açıkçası hatta bir şey söylemek gerekirse zula>valorant yani Adam zıplayarak one tap atıyor mesela valorantta hayatımda gördüğüm en saçma olay bu
kenar yumuşatma teknolojisi demek. pixeller titriyor valoda çok aşırı değilde bazı oyunlarda çok sinir ediyor örneğin; raft, ets2
bakın raftta rog strix 2080s ile alınmış bir görsel aynı durum bende de var deliricem;