Neler Yeni

Vantilatör önerisi lazım

rq1mz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ramazan68181218212
Kutu gibi hava soğutucuları falan var kule tipi falan onlar nasıldır bilmiyorum ama hava ısınmaya başladı bir soğutucu lazım
Bunu buldum iyi midir kötü müdür bilmiyorum ama işimi görecek bir şeye ne kadar para vermem gerekiyor ? En fazla 3k 4k veririm diye düşünüyorum ama bu da iş görecekse para israf olmasın.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
bulabilirseniz sanayi tipi vantilatörü en iyisidir.

rq1mz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ramazan68181218212
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bulabilirseniz sanayi tipi vantilatörü en iyisidir.
Bildiğiniz bir model falan varsa atabilir misiniz ? Bu hava soğutucu oda soğutucu falan onlar hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunlar hakkında bilgisi olan var mı ?

Aykut D.

80+ Gold

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Arif Dağcı
Bildiğiniz bir model falan varsa atabilir misiniz ? Bu hava soğutucu oda soğutucu falan onlar hakkında ne düşünüyorsunuz ?

sakın almayın hava soğutucu sadece nemlendiriyor soğutmuyor sürekli buzunu değiştirmeniz gerekiyor gerek yok yani ya klima ya da vantilatör
bulabilirseniz raks öneririm.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

Hocam var aynısı kötü bence değmez çok tozlanıyor.

Onlar kafa şişirir.
Ama güzel hocam

rq1mz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ramazan68181218212
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sakın almayın hava soğutucu sadece nemlendiriyor soğutmuyor sürekli buzunu değiştirmeniz gerekiyor gerek yok yani ya klima ya da vantilatör
bulabilirseniz raks öneririm.
Vantilatör olarak bir model atma şansınız var mı ? Veya attığım model işe görür mü acaba ? Daha önce hiç ihtiyacım olmadı ve vantilatör tarzı bir şey kullanmadım sıcak hava üflemesinden şikayetçiler var. Arkasına buz falan koyup çözüm bulanlar var ama sıkıntı. Bana soğuk hava üfleyecek soğutacak bir şey istiyorum.

pc ustasi1

80+ Silver
Kutu gibi hava soğutucuları falan var kule tipi falan onlar nasıldır bilmiyorum ama hava ısınmaya başladı bir soğutucu lazım
Bunu buldum iyi midir kötü müdür bilmiyorum ama işimi görecek bir şeye ne kadar para vermem gerekiyor ? En fazla 3k 4k veririm diye düşünüyorum ama bu da iş görecekse para israf olmasın.
Geçen yıl aliexpress'den 1400 Tl'ye mini bir klima aldım küçük odaları gayet iyi soğutuyordu ve elektrik çok az yakıyordu hava çıkışı ise hemen camınız kenarına monteliyorsunuz mükemmel bi alet ama link bulamadım kalmamış sanırım

learstyle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
learstyle lear
Geçen yıl aliexpress'den 1400 Tl'ye mini bir klima aldım küçük odaları gayet iyi soğutuyordu ve elektrik çok az yakıyordu hava çıkışı ise hemen camınız kenarına monteliyorsunuz mükemmel bi alet ama link bulamadım kalmamış sanırım
Başkan dediğin ürünü merak ettim yardımcı olabilir misin ne diye geçiyor onlar ?

tahsin053

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
gökhan tahsin
Ben tofaş fanından vantilatör yapmıştım hem ucuza maloluyor hem de fırtına estiriyor bilindik vantilatörler bunun yanında hikaye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom