StjeR 80+ Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 452 Reaksiyon skoru 114 20 Haziran 2020 #1 Kısa keseyim, ev internetinden yayın yapıp, telefon internetimden oyun oynamak istiyorum. Fakat iki interneti aynı anda bağladığımda ne olursan olsun bilgisayar sürekli ev internetini kullanıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Kısa keseyim, ev internetinden yayın yapıp, telefon internetimden oyun oynamak istiyorum. Fakat iki interneti aynı anda bağladığımda ne olursan olsun bilgisayar sürekli ev internetini kullanıyor. Nasıl düzeltebilirim?
terebayt 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 7,070 Reaksiyon skoru 4,518 20 Haziran 2020 #2 Yayın bilgisayarları bunun için var ev interneti ile oyun internetini ayırarak yayın ve oyun kalitesini arttırmak.
Yayın bilgisayarları bunun için var ev interneti ile oyun internetini ayırarak yayın ve oyun kalitesini arttırmak.
crazyreign 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 28,059 En İyi Cevap 80 Reaksiyon skoru 38,618 20 Haziran 2020 #3 Bana da aynı anda iki ağ bağdaştırıcısını da kullanacağım program lazım, var mı böyle bir şeyler? Bilen yazsın çok ama çok lazım.
Bana da aynı anda iki ağ bağdaştırıcısını da kullanacağım program lazım, var mı böyle bir şeyler? Bilen yazsın çok ama çok lazım.