İnşallah yine 4060 li 15-16 ya gelirtrde vatandan iyi 11 kasımda oem fiyatı verebilen görmedim 5600x 4060 ekran kartlı sistemi 16 ya aldım taksitle 2060 lıya 13 14 bin veriyolardı benim 2 ye yeni sistem almıştım![]()
ya şöyle bir şeyde var gidip 12 taksit hb den piyasa üstüne sistem alıyorsun ama içeriğini özelleştiremiyorsun ne gönderirlerse o burada en azından alternatiflerini değerlendirebiliyorsun sonuçta para veriyoruz sıfır sistem alıyoruz insan biraz da kendini tatmin etmek istiyor mecbur bırakılmak yerine.Kim ne derse desin ciddiyim hiç umrumda değil game garaj indirimleri kadar iğrenç bir şeyi hayatımda görmedim avrupa ülkesinde olsak mühür vururlar kapılarına haberleri yok
İnşallah o olmaz işte o olursa çok kötü olurVATAN genelde mağaza özelde yapıyorküçük hatırlatma gidin bekleyin işiniz yoksa
Yapmaz mı yine ekran kartlarına indirimOem paket dediği hazır sistem tekli üürn beklemeyin.
yok mağazada da yapıyor ama online daha fazlla geçen sene 5600x 4060 ekran kartlı sistemi 16 ya aldım 111 stok koyuyor hepsine 20 30 dk dır bir yenileyip 20 30 stok daha koyuyor 2 3 saat gidiyor öyle.VATAN genelde mağaza özelde yapıyorküçük hatırlatma gidin bekleyin işiniz yoksa
5060 lı gelir büyük ihtimal ama 25 28 30 bilemem kaça o dediğin fiyatlar geçen sene içindi şuanın 25 27 isi gibi düşünİnşallah yine 4060 li 15-16 ya gelir![]()
Aynı durumdayım, indirim gelecek diye bekledik, 1 ay önce ki fiyatları arar oldum9060xt alacağım iyi bi fiyat olursa inşallahta olur. Yeter artık onu bekle bunu bekle diye diye 2 3 haftada 7 8k zam geldi sistemlere
Fena olmaz da bence 10k yapsınlar daha iyi olur.NİTRO 9070 XT 20K hiç fena olmazz...
10k da olmaz gerçekçi olalım lütfen ama isterse verir 20k yaFena olmaz da bence 10k yapsınlar daha iyi olur.
En giriş 9070xt kartların bile yurt dışı önerilen satış fiyatı 25 bin lira iken 20k ya Nitro![]()