Neler Yeni

Vatan 11.11 Sistem indirimleri saat kaçta olacak?

ThePercy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emir ÖZGENÇ
Hocam maile bir şey gelmedi yanlış mail vermiş olma ihtimalim var o an dışarıdaydım. ama karttan para çekildi ve müşteri temsilcisi onaylandı diyip kapatmıştı. Gmail'e ne geliyor ki hocam önemli mi?
Ön bilgilendirme ve satış sözleşmesini gönderiyorlar. İşte ödeme yöntemini aldığın ürünün doğruluğunu falan onaylıyorsun. Eğer müşteri temsilcisi onaylandı diyorsa çok önemli olduğunu sanmıyorum. Aklımda kalmasın diyorsanız bi arayın sorun bence

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mehmet Ali Avcı
Stok kalmadığını söylediler sadece mağazanızda varsa alabiliyorsunuz dediler

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Sercan Güre
Bir şey soracağım aldıktan sonra ssd değiştirebiliyor muyuz ? Kadın bana ssd yok dedi 1 k fazladan kitledi ama insanlar sistemdeki ssd ile alıyorlar

eraydd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
eraydd
Ön bilgilendirme ve satış sözleşmesini gönderiyorlar. İşte ödeme yöntemini aldığın ürünün doğruluğunu falan onaylıyorsun. Eğer müşteri temsilcisi onaylandı diyorsa çok önemli olduğunu sanmıyorum. Aklımda kalmasın diyorsanız bi arayın sorun bence
Hocam müşteri temsilcisi onaylandı dedi ve para da çekildi zaten gerek yok ama siteden değil de telefondan sipariş ettiğimiz için kargo sürecini falan nasıl takip edeceğiz

purifyxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ERDİNÇ ERDOĞAN
Evet taksit ile aldım ama ben sadece telefona gelen kodu verdim. Gmaile hiç bir onay gelmedi
hocam merhaba bende aynı sistemi satın aldım ilk görüşmemde mail gelicektir dedi telefonu kapattılar tekrar aradım gmaili tekrar doğruladık 10-15 dakika içerisinde mail gelir dedi hala gelmedi sanırım yoğunluktan dolayı geç geliyor veya farklı bişey sizde arayıp doğrulattırabilirsiniz

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Sercan Güre
arkadaşlar 7500f 4060ti da ssd stoğu varmıydı alırken bana yok dediler değiştirttiler ama alanlar varmış

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
Arkadaşlar telefonla da sipariş alamadıklarını söylediler telefondan kotaları dolmuş. Tek seçenek şu an mağazalardan alım yapmak stoklar bittiyse.

eraydd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
eraydd
arkadaşlar 7500f 4060ti da ssd stoğu varmıydı alırken bana yok dediler değiştirttiler ama alanlar varmış
Bana özelleştirilme yapmak istiyor musunuz diye sordular ben de istemeden olduğu gibi aldım hocam

SoGood

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erdem Çiftci
dostum bende aynı siparişi verdim ssd stoğu var banada alan kişilerede öyle bir şey söylemediler sen ara düzelttir.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Sercan Güre
dostum bende aynı siparişi verdim ssd stoğu var banada alan kişilerede öyle bir şey söylemediler sen ara düzelttir.
aradım ama tele satışa kapatmışlar ne yapmam gerek şimdi bilmiyorum

Top Bottom