bence seni 1k üzmez çok iyi denk getirdik verdikleri ssd de crucialdan daha iyi çok sorun etmearadım ama tele satışa kapatmışlar
bence seni 1k üzmez çok iyi denk getirdik verdikleri ssd de crucialdan daha iyi çok sorun etmearadım ama tele satışa kapatmışlar
evet üzmez de öyle olması üzücü oldu ilk olarak hiç bişey değiştirmeden sipariş verdim ssd stokta yok dedi bana kız çok bilgisi yoktu sistemden de haberi yoktubence seni 1k üzmez çok iyi denk getirdik verdikleri ssd de crucialdan daha iyi çok sorun etme
pc hocası 4070 tis'i aldım Vatan indirimleri tatmin etmedi bende yapıştırdım geçtim.Mutlaka etiketleyin de sizinle beraber sevineyim, elimden geldiğince de yardımcı olurum.
Espor sistemi mi aldınızpc hocası 4070 tis'i aldım Vatan indirimleri tatmin etmedi bende yapıştırdım geçtim.
Hayırlı uğurlu olsun hocam. Güle güle kullan en iyisini yapmışsın. Beni de hiç tatmin etmedi valla bir tek 4060ti'lı sistem var o iyi gibi.pc hocası 4070 tis'i aldım Vatan indirimleri tatmin etmedi bende yapıştırdım geçtim.
evetEspor sistemi mi aldınız
Teşekkür ederim hocam valla ddr4,cl48 ve o kasalar hiç içime sinmedi. 4070 super ve 4070 tis sistemleri özelleştirince pc hocasına yakın tuttu ben de pc hocasını aldım.Hayırlı uğurlu olsun hocam. Güle güle kullan en iyisini yapmışsın. Beni de hiç tatmin etmedi valla bir tek 4060ti'lı sistem var o iyi gibi.
Bende E spor sistemini alacağım da akşam alırım belki 1 2 indirim yapar 11.11 diye bekliyorum umudum yok ama dfasdfassdfevet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim hocam valla ddr4,cl48 ve o kasalar hiç içime sinmedi. 4070 super ve 4070 tis sistemleri özelleştirince pc hocasına yakın tuttu ben de pc hocasını aldım.
Senin zaten ekran kartı ti super o bile yeter .evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim hocam valla ddr4,cl48 ve o kasalar hiç içime sinmedi. 4070 super ve 4070 tis sistemleri özelleştirince pc hocasına yakın tuttu ben de pc hocasını aldım.
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4060-ti-16gb-amp-a620m-k-500gb-ssd-16gb-ram.html bunu al onun yerine en azından ileri de yükseltme imkanın olur.sizce bu sistem alınır mı 28k
Yok reis yapmaz bunlar, zaten kampanyada şu an. Bu arada 2k zam geldi 1 hafta içinde ben daha riske girmem.Bende E spor sistemini alacağım da akşam alırım belki 1 2 indirim yapar 11.11 diye bekliyorum umudum yok ama dfasdfassdf
Dediğim gibi ben daha telefonu kapatmadan mail geldi onaylıyorum diye cevap da yollayıp müşteri temsilcisine söyledim sistemden kontrol etti evet onaylanmış sisteme düştü iyi günler diyip öyle kapattıHocam müşteri temsilcisi onaylandı dedi ve para da çekildi zaten gerek yok ama siteden değil de telefondan sipariş ettiğimiz için kargo sürecini falan nasıl takip edeceğiz