Neler Yeni

Vatan 11.11 Sistem indirimleri saat kaçta olacak?

Filozof Balina

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Erdem

eraydd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
eraydd
@ThePercy sizin verdiğiniz gmaile fatura veya başka bir şey geldi mi? ben hala bekliyorum

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Sercan Güre

eraydd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
eraydd
bir şey soracağım telefonla sipariş verdim direkt 27k çekilmişte bunu 3 taksite otomatik bölecek banka değil mi ? Ödeme şeklinde v int Ziraat 3 yazıyor 3 taksit olsun demiştim. Bir de https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4060-ti-16gb-amp-a620m-k-500gb-ssd-16gb-ram.html bu sistemi aldım ssd yoktu kioxia ile değiştirdim 27k ya geldi iyi mi sizce ?
İyi hocam ben de bu sistemi aldım ama ssd'nin stoğu vardı. Size bir şey soracağım telefonda verdiğiniz gmaile fatura vs. geldi mi? Gmail'den onaylama işlemi vs. olacak tarzı bir şey demişti ama bana bir şey gelmedi daha

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Sercan Güre
İyi hocam ben de bu sistemi aldım ama ssd'nin stoğu vardı. Size bir şey soracağım telefonda verdiğiniz gmaile fatura vs. geldi mi? Gmail'den onaylama işlemi vs. olacak tarzı bir şey demişti ama bana bir şey gelmedi daha
evet müşteri hizmetleri onaylıyorum diye geri dönün dedi döndüm o şekilde tamamlandı hocam ben yetişemedim ssd'ye sanırım kötü oldu o ek olarak taksit ile mi aldınız ?

eraydd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
eraydd
evet müşteri hizmetleri onaylıyorum diye geri dönün dedi döndüm o şekilde tamamlandı hocam ben yetişemedim ssd'ye sanırım kötü oldu o ek olarak taksit ile mi aldınız ?
Evet taksit ile aldım ama ben sadece telefona gelen kodu verdim. Gmaile hiç bir onay gelmedi

Filozof Balina

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Erdem

ThePercy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emir ÖZGENÇ
@ThePercy sizin verdiğiniz gmaile fatura veya başka bir şey geldi mi? ben hala bekliyorum
Telefonla görüşürken direkt olarak geldi. Benim telefon numaram Vatan’a kayıtlı olduğu için mailimi söylememe gerek kalmadı otomatik olarak kayıtlı mailinize gönderildi dedi satış temsilcisi

eraydd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
eraydd
Telefonla görüşürken direkt olarak geldi. Benim telefon numaram Vatan’a kayıtlı olduğu için mailimi söylememe gerek kalmadı otomatik olarak kayıtlı mailinize gönderildi dedi satış temsilcisi
Hocam maile bir şey gelmedi yanlış mail vermiş olma ihtimalim var o an dışarıdaydım. ama karttan para çekildi ve müşteri temsilcisi onaylandı diyip kapatmıştı. Gmail'e ne geliyor ki hocam önemli mi?

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
763
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
7500f olan 4070s aldım öylece bakalım özelleştirme yapacaktım unuttum telefondan sipariş vermek ne zormuş

Top Bottom