Valla twitter insta darlıyorum mesajla eğer yaparlarsa iptal et tekrar sipariş ver hortlatırım benYok reis yapmaz bunlar, zaten kampanyada şu an. Bu arada 2k zam geldi 1 hafta içinde ben daha riske girmem.
Valla twitter insta darlıyorum mesajla eğer yaparlarsa iptal et tekrar sipariş ver hortlatırım benYok reis yapmaz bunlar, zaten kampanyada şu an. Bu arada 2k zam geldi 1 hafta içinde ben daha riske girmem.
Para hesaba yatana kadar indirimi kaçırırım, 1.5 hafta kısa süre ama her gün her gün araştırmak yordu beni iyice bıktım aldım geçtim vallaValla twitter insta darlıyorum mesajla eğer yaparlarsa iptal et tekrar sipariş ver hortlatırım ben
hangisini aldınız ?İptal mi etsem bilemedim aldım ama iptal etmezsem ram ve anakartı değiştireceğim eskilerini felan satmam gerekecek
36,500tl olan 7500f li 4070shangisini aldınız ?
kötü değil ama kasa anakart ram değişince kaça geliyor hesaplamak lazım36,500tl olan 7500f li 4070s
Ram degistirmeye gerek yok. Degistirilmemis hali daha iyi.kötü değil ama kasa anakart ram değişince kaça geliyor hesaplamak lazım
Kasayi hangisiyle degistirmemi tavsiye edersiniz.kötü değil ama kasa anakart ram değişince kaça geliyor hesaplamak lazım
42,43 e gelir büyük ihtimal eskilerini satıncakötü değil ama kasa anakart ram değişince kaça geliyor hesaplamak lazım
avantajı yok gibi o zaman42,43 e gelir büyük ihtimal eskilerini satınca
full mesh kasa tercih ederdim ben ama hava akışını hangisinin daha iyidir onu bilemiyorumRam degistirmeye gerek yok. Degistirilmemis hali daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasayi hangisiyle degistirmemi tavsiye edersiniz.
Hocam onu anladım da kargo sürecini, nerede olduğunu nasil nereden takip edeceğizDediğim gibi ben daha telefonu kapatmadan mail geldi onaylıyorum diye cevap da yollayıp müşteri temsilcisine söyledim sistemden kontrol etti evet onaylanmış sisteme düştü iyi günler diyip öyle kapattı
sistem listeden kalkalı çok oluyor iptal gelse bile geri gelmez gibi. 5600x 4060 ti olan stok bitiyor ama listede iptal olduça tekrar açılıyor mesalaPanik olup sipariş verip sonrada vazgeçen oldumu ? Siparişi iptal eden varmı acaba ?