Neler Yeni

Vatan 11.11 Sistem indirimleri saat kaçta olacak?

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Ertan
sistem listeden kalkalı çok oluyor iptal gelse bile geri gelmez gibi. 5600x 4060 ti olan stok bitiyor ama listede iptal olduça tekrar açılıyor mesala
Yok hocam ben sipariş ettim 20.999 TL olan 8 GB 4060 ti sistemi sonra içime sinmedi iptal talebi bulundum şuan iptal talebiniz alinmistir yazıyor. Başka sistem sipariş ettim. Acaba iptal ederlermi diğerini onu merak ediyorum

eraydd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
eraydd
Dediğim gibi ben daha telefonu kapatmadan mail geldi onaylıyorum diye cevap da yollayıp müşteri temsilcisine söyledim sistemden kontrol etti evet onaylanmış sisteme düştü iyi günler diyip öyle kapattı
Mail geldi hocam. Montaj yapılmadan getirilecekmiş, daha hızlı gelir dimi? Bir de daha öncesinde hiç montaj yapmamıştım bakalım artık :D Siz montajlı mı sipariş ettiniz?

Ps4cü35

80+ Bronze

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Sercan Güre
Bir şey soracağım telefonla sipariş verdim de ssd falan değişimi yapabiliyor muyum sonradan

ThePercy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emir ÖZGENÇ
Mail geldi hocam. Montaj yapılmadan getirilecekmiş, daha hızlı gelir dimi? Bir de daha öncesinde hiç montaj yapmamıştım bakalım artık :D Siz montajlı mı sipariş ettiniz?
Montaj yapılmayınca daha hızlı geliyor doğrudur, valla ben montajlı söyledim hiç montajla uğraşamam :D

Satriani

80+ Bronze
Son düzenleme:

eraydd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
eraydd
Montaj yapılmayınca daha hızlı geliyor doğrudur, valla ben montajlı söyledim hiç montajla uğraşamam :D
Hocam siz nerede yaşıyorsunuz ve sipariş nereden geliyor? Ben direkt sitedeki telefonu arayıp sipariş ettim ama keşke yaşadığım bölgedeki yerden sipariş etseydim

Copycat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Burak
Bu sistem üzerine özelleştirme yaparak 34K oluyor.
Dünden bazı parçalar kalmamış ama farklı parçalarla yine aynı fiyata denk geliyor.

*** Maalesef parçalar tükenmiş, dün gece bitmiş.
Gerek kalmadı hocam bugün vatanın rtx4070s i5 14400f sistemini aldım

ThePercy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emir ÖZGENÇ
Hocam siz nerede yaşıyorsunuz ve sipariş nereden geliyor? Ben direkt sitedeki telefonu arayıp sipariş ettim ama keşke yaşadığım bölgedeki yerden sipariş etseydim
Hocam ben de sitedeki numaradan aradım ve sipariş nereden geliyor benim de bir fikrim yok

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Ertan
Sistemi kargoya verilen varmı ? Durum nedir sizlerde

Top Bottom