longinus
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 756
- İsim
- Emrullah YAZICI
İnan bana itopya, vatan bilgisayar gibi köklü firmalardan alınan sıfır kapalı kolisinde, garantili ürün almak ile ikinci el kart satan bir adamın garantisi arasında herkes ilkini tercih eder.Seninkinin ne olduğu çok mu belli sen de içinden parça değiştirip satma ihtimalin var sonuçta 2. El? Bu adamların en azından adı sanı belli günde onlarca kart satan sonuna kadar da garanti veren insanlar. Açıkçası sıfır diye tabir edilen 2. El bir sistemi alacağına çok daha uyguna bu şekilde toplarım kafam daha rahat olur. Kullanıcılar biraz daha bilinçli olsa zaten senin sistemini de almazlar. Dolayısıyla fazla söze gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca 2. El ekran kartı alınacak son yer sahibindendir yani evet bilmiyorlar. Forumda GPU World grubunda alışveriş yapan onlarca insan var hepsini ben yönlendirdim hepsi de çok memnun. 1 2 defa iade durumu da oldu hiç soruşturmadan iadelwrini gerçekleştirdiler. Grupta referans sistemi de mevcut. Bilmediğin için bu şekilde kendi malını övmeye çalışıyorsun fırsatçılık yaptığın halde aldığın sistemin 2. Ele düştüğünü bile idrak edememişsin. Ayrıca fb deki satıcıların aksine sen sistemde ufak bir sorun çıktığı zaman (senden kaynaklı olmasa da ) geri iade alır mısın? Almazsın ben satarken yoktu kardeşim dersin karşındaki insan da çaresiz kalır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca alım satım da yaptım fazlasıyla sıkıntı yapma. Fırsatçılıktan daha çok para var öneririm dostum. Gerekirse buraya gpu world grubundan kart alanları da etiketlerim 10 kişi devam ederiz konuşmaya kendilerine de sorarsın