Neler Yeni

Çözüldü✓ Vatan 3070 Si̇stem 2 Adet Var Ne Yapmalıyım?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

SadeceSeyf

80+ Gold
Fırsatçılığa devam kanka işine gelmeyen herseyi karalamaya devam et :d ben nedenlerimi güzelce anlattım sonrasi beni ilgilendirmez okuyanların yarisindan fazlası söylediğim şeylere hak verir zaten merak etme.
Hocam siz gerçekten sacmaliyorsunuz. Benim ustume olan kart yani yeni faturalandirilmis kart ile sizin attiginiz hamal gibi kullanılmış kart ayni değerde mi oluyor?. Yani sacma bir düşünce herkes siz gibi dusunmek zorunda değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,035
İsim
Murat Orhan
dostum o kadar mantıksızlık üzerine gidiyorsun ki ispatlamaya çalışıyorsun bide 5 yaşındaki çocuk bile ayırt edebilir sıfır olup olmadığını yada sıfır demeeyip senin gibi diyip almamak ister ben zaten zorla satmıyorumki sen ben zor la satıyormuşum gibi davranıyorsun ki satıldı zaten günde 20 kişi yazıyor
Elinde 5 ay kaldığını dusunelim o ürünün sıfır ama garantisi 5 ay azalmış dolayısıyla sıfır fiyatına satamazsın sıfırının 2 yıl garantisi seninkinin 1.5 yıl olmuş oluyor misal

Hocam cidden şu yazınız çok boş. Üyelik başına bir adet alınan birseyi eşiniz dostumuzun hesabından alıp satabilir diyorsun bu da hem kul hakkına girmek oluyor birnevi. Ayrıca etik bir davranış değil. Ayrıca diyorsun ki sıfır fiyatı 15 binden ürünü alıp elde 5 6 ay bekletip sonra 6 ay garantisi düşmüş şekilde aldığın fiyatın 3 5 bin üstüne satmak dolandırıcılık değil de bunun fiyatını düşürmek dolandırıcılık :D yaptığın tek şey meslektaşını korumak şuan
dostum kimsenin hakkına girdiğimiz yok belliki senin kuyruk acın var ben bu sistemden 4 tane aldım istersem 20 tane alırım siteyle benim aramda senin gibilere kudurmak düşer
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elinde 5 ay kaldığını dusunelim o ürünün sıfır ama garantisi 5 ay azalmış dolayısıyla sıfır fiyatına satamazsın sıfırının 2 yıl garantisi seninkinin 1.5 yıl olmuş oluyor misal
dostum 5 ay kalmıyor bende anlıyormsun sen ben satıyorum nasipse 1 ay içinde ne var ne yok 1 tane olsa zaten 3 4 güne gidiyor aynı güne kaç tane sattım ben

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Hocam cidden şu yazınız çok boş. Üyelik başına bir adet alınan birseyi eşiniz dostumuzun hesabından alıp satabilir diyorsun bu da hem kul hakkına girmek oluyor birnevi. Ayrıca etik bir davranış değil. Ayrıca diyorsun ki sıfır fiyatı 15 binden ürünü alıp elde 5 6 ay bekletip sonra 6 ay garantisi düşmüş şekilde aldığın fiyatın 3 5 bin üstüne satmak dolandırıcılık değil de bunun fiyatını düşürmek dolandırıcılık :D yaptığın tek şey meslektaşını korumak şuan
Enflasyon var dostum. Enflasyonda devlet çözüm üretemiyorsa vatandaş parasını mala yatırıcak tabii ki. Eşim adına da kendi adımada hazır sistem alıyorum, evet. Buradaki amacım aldığım kıçı kıytırık maaşın yanında ek bir gelir sağlayarak ailemin geçimini sağlamak.

eqea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ege
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım - Bilgisayar Sistemleri
Satın alınan sistemi bir benmi göremedim sadece konuda vatan 3070 li sistem diye gidiyor özelliklerini bu fiyata görelim hazır sistem alırken ona göre karşılaştırma yapalım olmaz mı arkadaşlar ?

Enflasyon var dostum. Enflasyonda devlet çözüm üretemiyorsa vatandaş parasını mala yatırıcak tabii ki. Eşim adına da kendi adımada hazır sistem alıyorum, evet. Buradaki amacım aldığım kıçı kıytırık maaşın yanında ek bir gelir sağlayarak ailemin geçimini sağlamak.
ya reis kuyruk acısı var bunun belli değil mi

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
O zaman 3 yıl önce 4 bin TL ye sıfır aldığınız iPhone 8 plusunuzu şimdi satmaya karar verdiğinizde 2 k ya satmanız gerekmez mi ? Yoksa günümüz koşullarında sıfır fiyatı neyse ona göre mi satmalısınız ?

Satın alınan sistemi bir benmi göremedim sadece konuda vatan 3070 li sistem diye gidiyor özelliklerini bu fiyata görelim hazır sistem alırken ona göre karşılaştırma yapalım olmaz mı arkadaşlar ?
3 hafta önce çıktı hocam. Aniden tükendi zaten.

EKRAN KARTI:MSI GEFORCE RTX 3070 VENTUS 3X FAN OC 8GB GDDR6 256Bit NVIDIA Ekran Kartı

İŞLEMCİ:Intel Core i5 12400F Soket 1700 12. Nesil 2.50GHz 18MB Önbellek 10nm İşlemci

ANAKART:MSI B660M BOMBER DDR4 4600MHz (OC) DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI VGA mATX Anakart

RAM:GSKILL 16GB (2x8GB) Ripjaws V DDR4 3600MHz CL18 1.35V Dual Kit Ram 2 ADET

M.2 SSD:MSI BULK SPATIUM M390 NVME M.2 500GB (3300MB Okuma / 2300MB Yazma) KUTUSUZ

GÜÇ KAYNAĞI:MSI MAG A650BN 650W 80 PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAGI

• KASA: MSI MAG FORGE 100R TEMPERED GLASS 2x120mm ARGB FANLI MidT ATX KASA

• Beğen
Reaksiyonlar: eqea
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,035
İsim
Murat Orhan
Hocam siz gerçekten sacmaliyorsunuz. Benim ustume olan kart yani yeni faturalandirilmis kart ile sizin attiginiz hamal gibi kullanılmış kart ayni değerde mi oluyor?. Yani sacma bir düşünce herkes siz gibi dusunmek zorunda değil.
Hamal gibi kullanılmış olduğunu nerden biliyorsun dost sen mi kullandın? Ki mining yapılmış olsa bile miningin kartın performansina veya sağlığına kısa vadede hiç bir etkisi yok. Ayrıca sıfır sistemi 2. El şekilde alirsaniz da adınıza Faturalı olmuyor. Ben sıfır kart almayın demiyorum

Hamal gibi kullanılmış olduğunu nerden biliyorsun dost sen mi kullandın? Ki mining yapılmış olsa bile miningin kartın performansina veya sağlığına kısa vadede hiç bir etkisi yok. Ayrıca sıfır sistemi 2. El şekilde alirsaniz da adınıza Faturalı olmuyor. Ben sıfır kart almayın demiyorum
la sıkıntılımısın adam ne diyor ne olduğu belli değil diyor zaten sana kötü mü diyor risk diyor insanlar ister alır ister almaz diyor ama sen aynı şeyi tekrarlıyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,035
İsim
Murat Orhan
O zaman 3 yıl önce 4 bin TL ye sıfır aldığınız iPhone 8 plusunuzu şimdi satmaya karar verdiğinizde 2 k ya satmanız gerekmez mi ? Yoksa günümüz koşullarında sıfır fiyatı neyse ona göre mi satmalısınız ?

3 hafta önce çıktı hocam. Aniden tükendi zaten.
Anlattığın durum ile bu durum farklı dostum. 2 kart düşün birisi sahibindende sıfır olarak satılıyor hiç açılmamış 1.5 yıl garantili 17500 tl diğeri direk n11 hepsiburadadan 2 yıl garantili 18000 tl. Hangisini alırsın?

la sıkıntılımısın adam ne diyor ne olduğu belli değil diyor zaten sana kötü mü diyor risk diyor insanlar ister alır ister almaz diyor ama sen aynı şeyi tekrarlıyorsun
Adam gibi konuşmadığın sürece sana cevap vermiyorum

Anlattığın durum ile bu durum farklı dostum. 2 kart düşün birisi sahibindende sıfır olarak satılıyor hiç açılmamış 1.5 yıl garantili 17500 TL diğeri direk n11 hepsiburadadan 2 yıl garantili 18000 TL. Hangisini alırsın?

Adam gibi konuşmadığın sürece sana cevap vermiyorum
zaten bana cevap verme la zaten sen aynı şeyi yazıp duruyorsun boş boş

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom