ddr4 sistem mi alsam ddr5 ileriye dönük mü çok kararsızım ne yapacağımı bilemedimbilmiyordum
stok gelmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
stok gelmiş
alicaksan 13400f yada am5ddr4 sistem mi alsam ddr5 ileriye dönük mü çok kararsızım ne yapacağımı bilemedim
22k olan vatan sistemi güzel aslında ama ddr4 o yüzden almak istemiyorum incehesaptaki de iyi ama taksit olmuyoralicaksan 13400f yada am5
taksit işi sıkıntı değilse her zaman am5 daha mantıklı ama bu sistem de fiyatına göre güzel22k olan vatan sistemi güzel aslında ama ddr4 o yüzden almak istemiyorum incehesaptaki de iyi ama taksit olmuyor
taksit olmuyor olsa onu alacaktım da vatandaki de ddr4 ileriye dönükte olmasını istiyorum kafalar karıstıtaksit işi sıkıntı değilse her zaman am5 daha mantıklı ama bu sistem de fiyatına göre güzel
gaming gen tr sistemlere bak world kartta 6 taksit, itopya axess kartta 6 taksit var o siteler bi araştır. gaming gen özellikletaksit olmuyor olsa onu alacaktım da vatandaki de ddr4 ileriye dönükte olmasını istiyorum kafalar karıstı
İncehesaptakşler mi bu mu ?incehesap göre halen çok iyi fiyatı var sistemin.
Bu 22 bin olan iyi değildi incehesaptakilerde iyi gibi değil sankiilk günkü çıkan dışında eh di yani taksit olmasa bu kadar rabet olmaz dı bence
Aldım teşekkürler inşallah iyi yapmışımdır ,incehesapta da vardı ama burdan vatandan aldımyeniden stokta...
hayırlısı olsun inşallah...Bu 22 bin olan iyi değildi incehesaptakilerde iyi gibi değil sanki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aldım teşekkürler inşallah iyi yapmışımdır ,incehesapta da vardı ama burdan vatandan aldım