Vatan 5060ti sistem alınır mı ?

7500F biraz düşük işlemci. Sonradan yükseltilebilir. 1 tane de ram eklemek gerek.

Hocam ekran kartı en düşük 29.5 görünüyor sadece ekran kartı ve işlemci 35k yapar. Sistem 36 ya denk geliyor sepette %10 gelirse dediğin gibi 16 ram daha eklenirse bence şahane 300 küsür farkla siyah kasa da var. İşlemci soğutmak hangisini almalıyım

7500F biraz düşük işlemci. Sonradan yükseltilebilir. 1 tane de ram eklemek gerek.
7500f ve 7600 işlemcileri 5060ti ve 5070 için gayet yeterli. Darboğaz oluşturmaz. Ancak gelecek yıllarda dediğiniz gibi yükseltilebilir.

Akşam 10 da alırım ben bu sistemi. Buna uygun monitör ve işlemci soğutma tavsiyesi verir misiniz

İncehesabın gaming gecesi indirimlerini takip etmeni öneririm.
Sistemi değerlendirecek olursak;
Anakart özelleştirmeleri çok kötü en azından asus b650m-r modeli olmalıydı. veya 3k ya çift m2 slotlu soğutmalı bir anakart koyulmalıydı.
Ekran kartı ve işlemci iyi.
Ram 16gb 5600mhz olması biraz saçma olmuş bu fiyata 2x16 olmalıydı.(yükseltilebilir)
Soğutucu seçilmiş olarak görmedim ancak bence özelleştirmelerden seçme çok pahalı görünüyor. Kendin 120mm kule tipi soğutucu alabilirsen daha uyguna gelir. 7500f zaten kolay soğutuluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitör olarak 1080p mi düşünüyorsunuz 2k mı?
Ek olarak bütçe ne kadar soğutucu ve monitör için?

Anakart özelleştirmeleri çok kötü en azından asus b650m-r modeli olmalıydı. veya 3k ya çift m2 slotlu soğutmalı bir anakart koyulmalıydı.
Ram 16gb 5600mhz olması biraz saçma olmuş bu fiyata 2x16 olmalıydı.(yükseltilebilir)
Soğutucu seçilmiş olarak görmedim ancak bence özelleştirmelerden seçme çok pahalı görünüyor. Kendin 120mm kule tipi soğutucu alabilirsen daha uyguna gelir. 7500f zaten kolay soğutuluyor.

1080 hocam fps oyunlar oynuyorum. Daha önce 27 inç kullandım oyunlarda beni sarmadı 24 düşünüyorum bu sefer 5-6 k arası monitör 1k da soğutucuya bütçe hazır

İnce hesap yorumun içinmde şunu demek istiyorum hocam 2-3 hafta takip ettim anladığım kadarıyla aktif satışta olan ürünlerden hazır sistem olarak 3-4k indirim yapıp koyuyorlar ekstra bir hazır sistem fp ürün görmedim. Donanım olarak güzel indirimleri oluyor onlarda ilk 2 dk da sıfırlanıyor

Tebilon'daki şu sisteme 1 TB SSD ekleyip, anakartı da MSI B650M-B yapsan daha uyguna denk geliyor.

Veya bu sistemin anakartını değiştirsen daha ucuza geliyor.

Zotac tarafında çok iyi şeyler duymadım onun yerine MSI kart daha mantıklı gibi geldi. Ayrıca sepette %10 indirim ile fiyatı ne kadar düşüyor bilmiyorum.

Vatan, İtopya ve Gaminggen genelde çok uygun sistemler satmıyorlar. Uygun diye sattıkları sistemler ise pazar payı iyice delinmiş Intel işlemcili sistemler oluyor. UE oyunlarının ilk haftalarında Intel işlemci kullanıp sorun yaşayan çok fazla kullanıcı olduğunu söyleyebilirim. Yani AM5 varken Intel alınmaz diye ayrıca belirteyim.

Kısaca yayıncı vb. videoları takip edin. Veya Sinerji, İncehesap, Tebilon, Gamegaraj gibi diğer sitelere bakın. Yukarıdaki üçlü çok tanındığından biraz tok satıcı takılıyorlar. Ayrıca bazı sitelere göre ürün yükseltme alternatifleri yeterli değil veya fiyatı aşırı yükselten ürünler seçip, ayarladıkları stok sistemi satmaya yönelik oluyorlar.

Tebilon'daki şu sisteme 1 TB SSD ekleyip, anakartı da MSI B650M-B yapsan daha uyguna denk geliyor.

Veya bu sistemin anakartını değiştirsen daha ucuza geliyor.

Zotac tarafında çok iyi şeyler duymadım onun yerine MSI kart daha mantıklı gibi geldi. Ayrıca sepette %10 indirim ile fiyatı ne kadar düşüyor bilmiyorum.
Bilgi için teşekkürler. Zotac bende daha önce kullanmadım bilen arkadaşların yorumları değerli. YouTube üzerinden araştırıcam

1080 hocam fps oyunlar oynuyorum. Daha önce 27 inç kullandım oyunlarda beni sarmadı 24 düşünüyorum bu sefer 5-6 k arası monitör 1k da soğutucuya bütçe hazır

İnce hesap yorumun içinmde şunu demek istiyorum hocam 2-3 hafta takip ettim anladığım kadarıyla aktif satışta olan ürünlerden hazır sistem olarak 3-4k indirim yapıp koyuyorlar ekstra bir hazır sistem fp ürün görmedim. Donanım olarak güzel indirimleri oluyor onlarda ilk 2 dk da sıfırlanıyor
Soğutucu önerisi:
Fiyat biraz geçilmiş ancak monitörden biraz kısıp alırsan ileride işlemci yükselttiğinde de yeterli olacaktır. 7500f için fazlasıyla yeterli.

Monitör önerisi:
Ben 2k kullanıyorum arkadaşımda aşağıdaki monitörden var 2 yıldır kullanıyor.
Ayrıca ben monitör araştırırken 1080p önerisi olarak bu monitör gösterilmişti.

Monitör önerileri ile ilgili bir çok konu var istersen öncesinde oralara bak ben kullanmadığım için net bir yorum yapamıyorum maalesef.
İncelemelerine bakarak daha iyi fikir edinebilirsin.

aynı linki 2 defa koymuştum güncelledim.

Soğutucu önerisi:
Fiyat biraz geçilmiş ancak monitörden biraz kısıp alırsan ileride işlemci yükselttiğinde de yeterli olacaktır. 7500f için fazlasıyla yeterli.

Monitör önerisi:
Ben 2k kullanıyorum arkadaşımda aşağıdaki monitörden var 2 yıldır kullanıyor.
Ayrıca ben monitör araştırırken 1080p önerisi olarak bu monitör gösterilmişti.

Monitör önerileri ile ilgili bir çok konu var istersen öncesinde oralara bak ben kullanmadığım için net bir yorum yapamıyorum maalesef.
İncelemelerine bakarak daha iyi fikir edinebilirsin.

aynı linki 2 defa koymuştum güncelledim.
Değerli araştırmaların için teşekkür ederim hocam

IMG_0608.webp

İşlemci r5 7500 f ekstra bir ram daha ekleyip 36 çıkarıcam fikir verecek var mı arkadaşlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,553
Üyeler
183,135
Son üye
nehir00
Geri