VATAN 7500F-4060TI 22699TL KOOOŞ

32 ye alanlar varda güya kimse yazmadı kim aldı 32ye
Alan ben de görmedim ama bir arkadaş sepette 32 ye düştüğünü kanıtlayan görsel iletti ek olarak fiyat performans olarak bu sistem daha mantıklı şuan
işlemci ram ssd zaten aynı
diğer sistemin anakartı fazladan 3-4k eder ama benim için önemi yok çünkü sadece oyun ve iş amaçlı kullanacağım
ekran kartı ana fark eden elbette ama sırf onun için 10k fazla vermek cazip gelmedi %50 fazla performans için

Alan ben de görmedim ama bir arkadaş sepette 32 ye düştüğünü kanıtlayan görsel iletti ek olarak fiyat performans olarak bu sistem daha mantıklı şuan
diğer sistemin anakartı fazladan 3-4k eder ama benim için önemi yok çünkü sadece oyun ve iş amaçlı kullanacağım
ekran kartı ana fark eden elbette ama sırf onun için 10k fazla vermek cazip gelmedi %50 fazla performans için
2k monitörüm olmasa bende senin yaptığını yapardım muhtemelen ama 2k da ultrads oynamak istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satarken işe yarar bence

32 muhabbetine şöyle cevap verim

Bu konudaki sistem de 19700 bende. Almayı deneyemiyorum ama limitim yok.

Fiyatlar normalde böyle zaten hatta bu sistemin ederi 18k-20k firmalar şişiriyor fiyatları o bakımdan uygun geliyor.
Kanka 17k ya 5600 6600 lu kasa aatiyorlar. 1tb ssd de var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi havale ile satın aldım. İşletme üstüne aldım KDV den düşerim

KANKA kartı kaydedemiyor muyuz 2 kere kart girerken alamadım al sat yapanlar hızlı bir pc alamadık yeni ak

Geri