- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne anlatıyon la FIRSATÇI dostukonuyu açan arkadaşa hayatında başarılar diliyorum zira buraya kadar iyi ilerlemiş, bilgisayar kullanmak için mantık gerekmiyor tabi![]()
Ne anlatıyon la FIRSATÇI dostukonuyu açan arkadaşa hayatında başarılar diliyorum zira buraya kadar iyi ilerlemiş, bilgisayar kullanmak için mantık gerekmiyor tabi![]()
ne alaka kardeşim ? durduk yere adama laf sokmaya çalışıyorsunkonuyu açan arkadaşa hayatında başarılar diliyorum zira buraya kadar iyi ilerlemiş, bilgisayar kullanmak için mantık gerekmiyor tabi![]()
nerede??Gidin sapphire nitro + alın bu fiyata çok daha iyi üst seviye
Malum site enerji enerji birzda s..erjinerede??
Ne alaka ya saçma sapan yorumlar yapıp milleti yanlış yönlendirmeyin. Bu fiyatlar bile pahalı ama sırf azıcık talep oldu diye 35 bin yaptılar. Akıllı davranan insan bu fiyatlardan bile almaz. Çoluk çocuk dolu forum. Şu günlerde satış fiyatı 30k olur, sonraki zamanlarda yavaş yavaş düşer.zor 35k olacak bundan sonra
la olmayan bişeyimi yazdık senelerdir böyle bugün bile 35k yaptılar bazı sitelerde daha da pahalı çoluk çocuk varsa o da sensin ilk önce gözlerini aç!Ne alaka ya saçma sapan yorumlar yapıp milleti yanlış yönlendirmeyin. Bu fiyatlar bile pahalı ama sırf azıcık talep oldu diye 35 bin yaptılar. Akıllı davranan insan bu fiyatlardan bile almaz. Çoluk çocuk dolu forum. Şu günlerde satış fiyatı 30k olur, sonraki zamanlarda yavaş yavaş düşer.