peki ustadım kac wat almamız lazım yani kurtaracak bu sistem ne değişecekO iş öyle olmuyor. Karta 3 tane 8 pinli PCIe kablosu gerekecektir. 650W güç kaynağı 650nin tamamını kullanmaz.
Sistem iyi. Sadece güç kaynağı lazım. AMD minimum 750W demiş ama 850W alırsan daha rahat edersin.peki ustadım kac wat almamız lazım yani kurtaracak bu sistem ne değişecek
sistem
32 gb rem 6000 hz cl30
işlemci 7500f
ana kart asus A620m_k
m2 ssd 1 tb
kasa 6 fanlı msı argb li
psu 650wat 80+
ustam son bir soru 1080p monitorüm var yinede bu wat lara cıkarmı dar boğaz yaparmı birde 2 k monitörde alayımmı genelikle hikayeli oyunlar oynuyorum sadece oyun icin kulanıyorumSistem iyi. Sadece güç kaynağı lazım. AMD minimum 750W demiş ama 850W alırsan daha rahat edersin.
1080p genellikle darboğaz yapacaktır. Bu da düşük watt kullanımına sebep olur çünkü yüzdelik kullanım düşer. Özellikle 4K oynarsan yüksek watta çıkar. 1080p monitör yeterli. AMD VSR açarak 2K oynayabilirsin.ustam son bir soru 1080p monitorüm var yinede bu wat lara cıkarmı dar boğaz yaparmı birde 2 k monitörde alayımmı genelikle hikayeli oyunlar oynuyorum sadece oyun icin kulanıyorum
son soru dedim1080p genellikle darboğaz yapacaktır. Bu da düşük watt kullanımına sebep olur çünkü yüzdelik kullanım düşer. Özellikle 4K oynarsan yüksek watta çıkar. 1080p monitör yeterli. AMD VSR açarak 2K oynayabilirsin.
650W ile çalışmayabilir. Reset attırabilir. Kesin bir şey diyemem bunun için.son soru dedimama cevabın soru doğurdu 1080p oynarsan 650 waat yetrli olurmu taki bunun odemesi bitikten sonra 850 wat alırım para kalmadı
![]()
650W ile çalışmayabilir. Reset attırabilir. Kesin bir şey diyemem bunun içiallah
allah razı olsun senden işi sağlama almak icin kartı kulanmayacam taki psu alana kadar cok teşekurler650W ile çalışmayabilir. Reset attırabilir. Kesin bir şey diyemem bunun için.
850w öneriliyor 450w lara kasar çıktığı oluyor anlıkFsp 600watt psu ile 9070xt kullanılır mı acaba sorunsuz.
bak ama işte bu fiyat gerçekten güzelSAPPHIRE RADEON RX 9070 PULSE 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAPPHIRE RADEON RX 9070 PULSE 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com