Sana da bi 9070xt patlar.Ryzen 5 7600
B650M-A WIFI II
WD Black 1 TB (7000 okuma) SSD
Sharkoon 750W 80+ Gold PSU
Buna hangi kart gider destek olur musunuz?
Fazla olmaz mı buna?Sana da bi 9070xt patlar.
Bitmiş de arayarak alsak kupon uygulanır mı?Sana da bi 9070xt patlar.
Bilmiyorum ben de Sapphire alacaktım bittiği için asrock aldımFazla olmaz mı buna?Cevap gelmeyince https://www.vatanbilgisayar.com/xfx...ite-oc-16gb-gddr6-128bit-amd-ekran-karti.html alıyordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bitmiş de arayarak alsak kupon uygulanır mı?
Valla ben de Saphire denk getiremedim Taichi almış bulundum. Dolar yükselişe geçti diye denk gelmişken alayım dedim.Bilmiyorum ben de Sapphire alacaktım bittiği için asrock aldım
Steel rock mi ne öyle olanı aldım iptal edip gecilirmi çok büyük farklar varmı?Valla ben de Saphire denk getiremedim Taichi almış bulundum. Dolar yükselişe geçti diye denk gelmişken alayım dedim.
Bilemedim 5070 ti ile arada fiyat farkı 5 k oluyor o kartlaStok bitmiş galiba birdaha bu fiyata bulamayız diye şundan çektik iyi midir??
ASROCK RADEON RX 9070 XT STEEL LEGEND DARK 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK RADEON RX 9070 XT STEEL LEGEND DARK 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
31'e Taichi var. İstersen onu al. En iyi model. Bir daha onu da bulamazsın. Bu kadar f/p değil ama yine de çok iyi.LAN YİNE Mİ KAÇIRDIM İNTİHAR ETCEM